Zrnić sa sirenom za senzacionalni remi Nexea i Veszprema

2
Photo: SEHA Gazprom League

Nakon što je Zagreb upisao pobjedu protiv Veszprema, samo dan kasnije Nexe im je uzeo bod. Veliko veselje nastalo je u dvorani u Našicama nakon što su suci označili kraj pri rezultatu 29:29 (18:13). Iako nije izgledalo dobro za Našičane u prvom dijelu, u drugom su sve nadoknadili i jedan bod ostao je u Našicama.

Prvo poluvrijeme bilo je praktički za zaborav jer je Veszprem dominirao terenom i na odmor lako odnio pet pogodaka prednosti a zabili su 18 pogodaka dok je Nexe ostao samo na 13. U drugom poluvremenu Nexe je bio puno odlučniji. Serijom 6:1 stigli su do izjednačenja, a u 49. minuti su konačno i poveli. Međutim susret nije bio ni blizu gotov.

Velikan kao što je Veszprem nije se predao i 3:0 serijom dolazi do dva pogotka prednosti u 59. minuti. Nakon što je Albin Eter smanjio na 29:28, Vedran Zrnić je u tri preostale sekunde do kraja uspio postići pogodak za veliko slavlje Našičana.

Eter je bio najefikasniji kod Nexea sa sedam pogodaka iz sedam pokušaja, a jednak takav učinak zabilježio je i Andreas Nilsson kod Veszprema.