Foto: Luka Šarlija Drava Info / RK Podravka Vegeta web

Podravka uvjerljiva kod Arene

Rezultati, 21. kolo:

PODRAVKA VEGETA – ARENA 38:18 (19:6)

Rukometašice Podravke Vegete opravdale su ulogu favorita u ovoj utakmici i nadigrale znatno slabiju Arenu. Odmah na početku utakmice odvajaju se serijom 6-0 te je u desetoj minuti rezultat 8:1, a u 23. 14:3. U posljednjih sedam minuta prvog poluvremena Arena postiže još tri pogotka i u svlačionicu odlaze s velikih –13. U nastavku utakmice pet minuta je trebalo da jedna od ekipa realizira šut, kada Debelić pogađa za povećanje prednosti domaće ekipe. Do 41. Arena se drži u egalu s Podravkom (gledajući golove postignute u drugom poluvremenu), a onda domaće igračice ponovo mini serijama od dva ili tri pogotka povećavaju svoju prednost. Posljednji pogodak na utakmici gošće su dale u 56. minuti, nakon čega Podravka postiže još pet golova i odlazi na konačnih +20.
Najefikasnije igračice u redovima Podravke Vegete bile su Korina Karlovčan, Marijeta Vidak i Anamaria Gugić s pet pogodaka, dok je za Arenu Katja Mikolić postigla njih devet. Antonia Jukić imala je 12, a Bisera Paskal 7 obrana.

Pogledajte još...

Benko: “Pokazali smo dobru igru u drugom dijelu”

Hrvatske rukometašice upisale su poraz u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo od Norveške. Iskusna skandinavska ekipa …