Home / Novosti / Panel rasprava o rukometu na pijesku prvi put na EURU

Panel rasprava o rukometu na pijesku prvi put na EURU

U ponedjeljak, 19. lipnja, u 19 sati na novoizgrađenim terenima ŠRC-a Jarun će se po prvi put održati Panel rasprava o rukometu na pijesku. Teme o kojima će govoriti gosti Ole Jorstad, Thomas Schoneich, Eric Quintin i Josipa Grebenar su aktualno Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku, popularizacija rukometa na pijesku te rukomet na pijesku kao olimpijski sport koji će se igrati na Olimpijadi sljedeće godine te rastući interes za ovaj sport.

Ole Jorstad je predsjednik Komisije za rukomet na pijesku i član Upravnog odbora Europskog rukometnog saveza dok je Thomas Schoeneich je medija menadžer rukometa na pijesku pri Europskoj rukometnpj federaciji (EHF).

Prisutnima će se obratiti i Eric Quintin, izbornik U19 francuske reprezentacije  i tehnički menadžer rukometa na pijesku u Francuskom rukometnom savezu. Od hrvatskih predstavnika, diskusiji će prisustvovati seniorska reprezentativka Josipa Grebenar koja je osvojila četiri medalje za Hrvatsku na velikim natjecanjima. Na Europskim prvenstvima u Italiji 2007. i Umagu, 2011. godine je osvojila zlatnu medalju, dok je u Norveškoj 2009. godine bila brončana. Iste godine, Grebenar je osvojila srebro na Svjetskim igrama.

Rukometna diskusija će biti otvorena za medije i javnost te će svi zainteresirani mediji moći sudjelovati i postavljati pitanja.

Pogledajte još...

Izbornik Červar objavio popis igrača za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj i Danskoj

Izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije, Lino Červar, na današnjoj konferenciji za medije objavio je …