Lisjak: “Velika pobjeda, stvarno smo sretne!“

395

U drugoj polufinalnoj utakmici Kupa Hrvatske, rukometašice Sesveta Agroproteinke nadigrale su crikveničku Murvicu s rezultatom 32:20 (16:9). Sesvećanke su bolje ušle u utakmicu, držale prednost svih 60 minuta i na kraju zasluženo slavile. Crikvenička ekipa je pak, uz fantastičnu podršku svojih navijača pokušala pružiti otpor, ali Sesvete su večeras bile bolje. U nastavku pročitajte što su u utakmici rekli treneri i igračice ekipa.

Branko Šebek, trener Sesveta Agroproteinke:
“Zajedništvo i htijenje cijele ekipe, borbenost do krajnjih granica, prvenstveno u obrani, a isto tako mirnoća i taktička disciplina u napadu. U finalu ćemo dati sve od sebe i Podravka je institucija, ali neka se bore i izbore za pehar hrvatskog kupa.”

Ines Lisjak, igračica RK Sesvete Agroproteinka:
“Velika pobjeda, stvarno smo sretne, ušle smo u finale i to smo priželjkivale. Sve smo napravile kako smo se dogovorile. Držale smo obranu cijelo vrijeme, vratarka je bila odlična i to je plod toga.”

Mladen Prskalo, trener ŽRK Murvica:
“Čestitke Sesvetama, zasluženo su ušle u finale. Vidi se da imaju jednu mladu ekipu, poletnu, vidjeli ste kakve su to igračice. Ovo je nama čista nagrada i u današnjoj utakmici se vidjelo da smo dosta toga promašili, a to nas nije bacalo u život, njih je dizalo.”

Antonela Kalčić, igračica ŽRK Murvica:
“Večeras nije išlo. Kao svakom sportašu, žao nam je kad izgubiš. Kao što smo vidjeli, nemamo očito dovoljno snage za konkurirati im, borimo se s ozljedama i nadamo se da će drugi put biti bolje. Imamo najveći broj navijača koji su uvijek uz nas kad god treba i hvala im od srca.”

Statistika utakmice dostupna OVDJE.