21. kolo 1. HRL za žene

208

Nakon HEP Croatia Cup-a , rukometašice se vraćaju susretima 21. kola 1. HRL za žene. Od dva vodeća sastava lige, Podravka Vegeta je slobodna, dok će se Lokomotiva susresti sa Zrinskim. Na dnu ljestvice pak, na rasporedu je derbi za ostanak.

Podravka Vegeta je slobodna u ovome kolu što će joj dobro doći da se zaliječe neke ozlijeđene igračice, te da se polako počnu pripremati za odlučujuće okršaje s Lokomotivom. Zagrebački sastav će pak u goste Zrinskom. S druge strane, na dnu je gusto i neizvjesno. Zamet je  nedavno odustao od natjecanja pa su četiri ekipe unutar samo dva boda. Dvije najslabije imaju međusobni ogled ovoga vikenda. Murvica je domaćin i ako želi preživjeti, mora doći do bodova, dok je Osijek s druge strane pak napadački silovitiji.

Dalmatinka je u zlatnoj sredini ljestvice i potrebna joj je pobjeda kako bi se primaknula ekipama koje su ispred nje. S druge strane, Koka je na četiri boda udaljenosti i treba joj bodovi iz Ploča kako bi došli na treće mjesto u ligi. Bjelovar će u Umagu imati zahtjevan zadatak iako je u velikoj prednosti. Domaći sastav je naime u opasnoj zoni i svaki izgubljeni bod, posebno na domaćem terenu može značiti oproštaj od lige. Split 2010 bi rado uzvratio Sesvetama za poraz od sedam razlike u prvom dijelu sezone. S Lucijom Bešen u sjajnoj formi koju pokazuje cijelo proljeće, Splićanke će morati nadmašiti svoje mogućnosti za nove bodove.

 

HRL ZA ŽENE – 21. KOLO:

29.03.   20:00   ZRINSKI – LOKOMOTIVA

30.03.   16:30   UMAG – BJELOVAR

30.03.   19:00   MURVICA – OSIJEK

30.03.   19:00   DALMATINKA – KOKA

30.03.   19:30   SPLIT 2010 – SESVETE AGROPROTEINKA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakTreće kolo Lige za prvaka donosi pobjedu Zagreba i susrete preostalih momčadi za predstojeći vikend
Sljedeći članakTreće kolo Lige za ostanak donosi derbi začelja