INA generalni partner hrvatske rukometne reprezentacije

397
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

INA, koja je već dugi niz godina sponzor Hrvatskog rukometnog saveza i prijatelj rukometa, danas je službeno postala generalni partner hrvatske rukometne reprezentacije. Ugovor o sponzorskoj suradnji potpisali su u Zagrebu predsjednik Uprave Ine, g. Zoltán Áldott i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza, g.Tomislav Grahovac. Osim toga, INA je svojim vjernim kupcima omogućila i kupovinu ulaznica za predstojeće Europsko rukometno prvenstvo 2018. koje će se u siječnju iduće godine održati u četiri hrvatska grada. Ulaznice su od danas dostupne na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima u Zagrebu, a uskoro će se moći nabaviti i diljem Hrvatske. Od sredine listopada u prodaji će biti i bogat asortimanslužbenih suvenira Europskog rukometnog prvenstva 2018. i Hrvatskog rukometnog saveza.
 
Prilikom predstavljanja sponzorske suradnje, predsjednik Uprave Ine, g. Zoltán Áldott naglasio  je kako Ina tradicionalno ulaže u sport, a posebno cijeni izvrsnost: ”Izuzetno sam sretan zbog suradnje s Hrvatskim rukometnim savezom. Rukomet je jedan od najuspješnijih i najtrofejnijih sportova u Hrvatskoj i INA je, kao generalni partner reprezentacije, ponosna što ga može podržati. Siguran sam da među 200.000 kupaca koji dnevno prođu kroz Inina maloprodajna mjesta, ima jako puno rukometnih navijača te me posebno veseli da će upravo na Ini moći nabaviti svoje ulaznice za EHF EURO 2018.”

U ime Hrvatskog rukometnog saveza okupljenima se obratio predsjednik ove organizacije, g. Tomislav Grahovac koji je također izrazio zadovoljstvo ovom sponzorskom suradnjom. ”INA je dugogodišnji sponzor Hrvatskog rukometnog saveza i prijatelj rukometa te smo izuzetno sretni što nas je ovako velika i utjecajna kompanija prepoznala kao svjetsku klasu. Potpisivanje novog ugovora, pred nadolazeće Europsko prvenstvo, dolazi u pravi trenutak za uspješnu daljnju poslovnu suradnju. Naime, i nama i Ini tako se otvara velika mogućnost za promociju Prvenstva, a kroz prodaju ulaznica na Ininim maloprodajnim mjestima, to ćemo zaista dodatno pojačati, dok će Ina postati još prepoznatljivija našim brojnim navijačima.”

Na 34 odabrana Inina maloprodajna mjesta u Hrvatskoj prodavat će se ulaznice za utakmice hrvatske reprezentacije, s napomenom da će u četiri grada u kojima se održava EHF EURO 2018. – Zagrebu, Splitu, Varaždinu i Poreču – dostupne biti i ulaznice za utakmice čitave skupine A. Na odabranim Ininim maloprodajnim mjestima u Sloveniji raspoložive će biti ulaznice za utakmice slovenske rukometne reprezentacije, dok će u Bosni i Hercegovini, na odabranim maloprodajnim mjestima Holdine i Energopetrola, dostupne biti ulaznice za utakmice hrvatske rukometne reprezentacije.

Potpisivanju sponzorskog ugovora nazočili su i proslavljeni reprezentativci Igor Vori i Zlatko Horvat koji su se družili s novinarima i Ininim kupcima.

Više informacija o prodaji ulaznica na Ininim postajama za EHF EURO 2018. potražite na www.ina.hr, dok se ulaznice za cijelo Europsko rukometno prvenstvo mogu kupiti putem sustava www.ulaznice.hr.

Prethodni članakZagreb lako do nove pobjede u SEHA-Gazprom ligi na gostovanju kod Vojvodine
Sljedeći članakZagreb otvorio novu sezonu Lige prvaka remijem s Kristianstadom