Indira ‘Na krilima pobjede’ zagrijala navijače na Trgu, izvučen pobjednik #TorOnTour nagradne igre

164

Nakon nešto više od šest mjeseci Torova turneja stigla je do kraja. Nakon što je maskota Europskog prvenstva proputovala gotovo cijelu Hrvatsku, bila u Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Italiji…vrijeme je stiglo da #TorOnTour dođe do kraja 26 dana prije početka Eura u Hrvatskoj.

Nagradna igra #TorOnTour započela je sa završnim turnirom Lige prvaka u Kolnu i od tada kroz šest mjeseci brojni ljubitelji rukometa fotografirali su se s Torom gdje god su stigli i svoje fotografije objavljivali na društvenim mrežama. Svi su htjeli isto – glavnu nagradu. A što je bila nagrada? Ulaznice za dvije osobe za finalni vikend EHF EURO 2018 uz plaćen put i smještaj u Zagrebu.

U sklopu zagrebačkog Adventa na glavnom zagrebačkom Trgu održano je izvlačenje pobjednika nagradne igre #TorOnTour, a sve je dodatno začinila Indira Forza koja je po prvi put izvela himnu Europskog prvenstva ‘Na krilima pobjede’.

Nakon što je Indira dobro zagrijala sve prisutne na Trgu, krenuo je i pravi rukometni dio s RTL-ovim komentatorima Ninom Štambukom i proslavljenim rukometašima Goranom Špremom i Davorom Dominikovićem. Nakon što su otkrili kako se pripremaju za najveći sportski događaj u Hrvatskoj u 2018. godini, brojnim ljubiteljima rukometa podijelili su službene lopte Europskog prvenstva, igračku Tora i majice.

 A onda je uslijedilo vrhunac večeri. Uz pomoć jedne od navijačica izvučen je pobjednik nagradne igre, točnije pobjednica. Utakmice uživo u borbi za naslov prvaka Europe gledat će Zinka Ivanković.

 

Na kraju večeri premijerno je prikazan spot za himnu Prvenstva, a vi ga pogledajte i uživajte.

FOTOGALERIJA

Prethodni članakRemi Nexea s Metalurgom za kraj 2017.
Sljedeći članakPočinju pripreme za EHF EURO 2018, Červar: “Fokusirat ćemo se na igru, rad, trening, analizu – sve što treba za jedno veliko natjecanje”