Uniline i HRS produžili suradnju

80

Jedna od vodećih turističkih agencija Uniline d.o.o. i Hrvatski rukometni savez danas su produžili suradnju za razdoblje od sljedeće dvije godine. Ugovor su svečano potpisali predsjednik Uprave Unilinea, Boris Žgomba i glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza, Damir Poljak.

”Drago mi je što smo danas ovdje u Opatiji i što možemo reći da produžujemo dosadašnju uspješnu suradnju. Suradnja je lijep čin ne samo za Uniline i Hrvatski rukometni savez već i za sam sportski turizam u Hrvatskoj. Uniline je već prije više godina prepoznao rukomet kao idealan model i partnera koji može doprinijeti promociji Hrvatske i sportskih vrijednosti. Uniline je vodeća putnička agencija koja na dijelu sportskog turizma daje vrhunske rezultate. Uspjeh naših rukometaša, ta sinergija sporta i turizma daje nam zadovoljstvo za daljnji rad. Želimo sa svim partnerima razvijati brend hrvatskog rukometa, Hrvatske i sportskog turizma. Ponosni smo što smo uz takav veliki svjetski brend dugi niz godina i što ćemo i ubuduće biti”, rekao je o suradnji predsjednik Uprave Unilinea, Boris Žgomba.

Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza g. Tomislav Grahovac pohvalio je dosadašnju suradnju, najavio novu te zaželio reprezentaciji što bolje pripreme.

”Želim se zahvaliti Gradu Opatiji na sjajnom gostoprimstvu našoj reprezentaciji. Vrlo je bitno da se reprezentacija osjeća ugodno u ovom biseru Jadrana. Nadam se da ćemo ponijeti lijepe uspomene i da ćemo se rado vraćati ovdje. Također, želim se zahvaliti našem velikom sponzoru Unilineu s kojim smo do sada imali lijepu suradnju i jako sam sretan što smo obnovili ugovor i produžili suradnju. Uniline nas uspješno prati na svim natjecanjima. Kratko bih zaželio našoj reprezentaciji da se što bolje pripreme i da zdrava otiđe u Rio za što povoljniji rezultat bez ikakvog pritiska.”

UNILINE – Incoming Tour Operator osnovan je 1996. i od tada uspješno posluje nudeći usluge smještaja, izleta, rent a car i brojne posebne programe u Istri, Kvarneru i Dalmaciji. Postoji i odjel trgovine,prepoznatljiv na hrvatskom tržistu po izradi robnih marki za velike trgovačke lance. Naš tim koji broji 150 iskusnih i stručnih djelatnika te kvalitetna usluga koju pružamo klijentima, ključ su naše visoke pozicije među hrvatskim handling agencijama. Sjedište Unilinea nalazi se u Puli, a poslovnice u Rovinju, Poreču, Rapcu, Opatiji, Splitu, Dubrovniku, Zagrebu, Ljubljani i Sarajevu.

Prethodni članakKadetkinje upisale pobjedu i nad Njemačkom
Sljedeći članakBabić: Vjerujem da ćemo biti dobri, uvjeti u Opatiji sjajni