Nexe bez grupne faze EHF Kupa

33
Photo: www.rknexe.hr

Rukometaši Nexea pod novim vodstvom Hrvoja Horvata nisu uspjeli nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice te su s ukupno 12 pogodaka razlike izgubili mjesto grupnoj fazi EHF Kupa. Magdeburg je slavio u Našicama 30:27 (14:12).

Našičani su pokazali puno bolju igru i rezultat je bio tjesniji, no kvaliteta Magdeburga je došla do izražaja. Novi trener Hrvoje Horvat unio je svježinu u redove Nexea, no više od toga nije uspio.

Otpor Nexea je bio puno bolji nego u prvom susretu u Njemačkoj gdje su bili poraženi s 31:22. U prvom poluvremenu Našičani su se rezultatski držali vrlo blizu i malo je nedostajalo da prednost bude na njihovoj strani. Slično je bilo i u drugom poluvremenu ali Magdeburg je bez većih problema održavao svoju prednost i zapečatio svoj prolazak u grupnu fazu EHF Kupa.

Najbolji strijelac Nexea u ovom susretu bio je David Špiler s pet postignutih pogodaka dok je jedan manje dodao Ivan Sršen. Magdeburg su do slavlja predvodili Matthias Musche and Daniel Pettersson sa po šest pogodaka.

Prethodni članakZamet se porazom oprostio od EHF Kupa
Sljedeći članakTijesno na vrhu nakon polovice odigranih utakmica