Informacije za trenere u Hrvatskoj u svezi EHF PRO (Master) licence i Master tečaja

53

 

Poštovani treneri i trenerice,

Na prijedlog Metodske komisije EHF, Izvršni odbor Europske rukometne federacije (EHF) je donio ODLUKU da od natjecateljske sezone 2020./2021.:

  • treneri koji će voditi klubove u Ligama prvaka ( EHF CHL) za žene i muškarce te
  • izbornici koji će voditi SENIORSKE REPREZENTACIJE ( za muškarce i žene) u EHF natjecanjima ( EURO i kvalifikacije za Euro)

morati imati završen Master tečaj nakon kojega će dobiti EHF PRO licencu.

Sukladno toj odluci Udruga trenera HRS-a želi informirati sve trenere koji rade u Hrvatskoj da će i dalje moći voditi ekipe u svim hrvatskim ligama, sukladno postojećem Propisniku Udruge trenera HRS-a te da se za njih ništa neće mijenjati.

Svi izbornici i treneri mladih reprezentacija (kadeti/kadetkinje, juniori/juniorke) i dalje će trebati imati A licencu ili III nivo sukladno EHF. Za njih neće biti potrebna EHF PRO LICENCA.

Udruga trenera HRS-a će u narednom razdoblju u 2017./2018.organizirati Master tečaj (160 sati) u 3 dijela/ modula u Hrvatskoj te molimo sve zainteresirane trenere da nam pošalju na e-mail lidija@hrs.hr ispunjen formular koji vam šaljemo u prilogu ovoga dokumenta tako da možemo vidjeti kakav je interes hrvatskih trenera za dodatnom edukacijom tj. Master tečajem. Ostale informacije ćemo vam poslati kada će UO HRS-a donijeti odluku o terminima održavanju Master tečaja te svim ostalim uvjetima i kriterijima.

NAPOMINJEMO: da bi se netko i preliminarno prijavio za Master tečaj mora imati minimalno A licencu te iskustvo rada s reprezentacijama, prvoligaškim rukometnim klubovima u RH ili vrhunskim stranim klubovima.

MOLIMO DA ISPUNJEN UPITNIK POŠALJETE NA e-mail lidija@hrs.hr NAJKASNIJE DO 20.01.2017.

 

FORMULAR/UPITNIK

 

Za sve dodatne informacije slobodno kontaktirajte instruktoricu HRS-a Lidiju Bojić-Ćaćić na e-mail lidija@hrs.hr

 

Srdačan pozdrav,

Predsjednik Udruge trenera HRS-a
prof. dr. sc. Dinko Vuleta

Prethodni članakJuniori u drugoj fazi pripema na turniru u Njemačkoj
Sljedeći članakParovi osmine finala Kupa Hrvatske