Lidl Hrvatska novi sponzor Hrvatskog rukometnog saveza

113

Lidl Hrvatska je postao novi ponosni sponzor Hrvatskog rukometnog saveza. Uspjesi koji dugi niz godina prate hrvatski rukomet inspiracija su svima stoga je suradnja HRS-a i trgovačkog lanca Lidl koji u Hrvatskoj već 10 godina uspješno posluje prirodno partnerstvo.

Lidlovi proizvodi će od 1. ožujka biti vjerni pratitelji hrvatskih rukometaša na njihovim treninzima, utakmicama i putovanjima. Lidl će naše rukometaše podržati i na Europskom rukometnom prvenstvu u Hrvatskoj u siječnju 2018. godine, ali i na Svjetskom rukometnom prvenstvu u siječnju 2019. godine.

Predsjednik Uprave Lidla Hrvatska Boris Lozić nije krio svoje oduševljenje ovim sponzorstvom: ”Ovom suradnjom želimo podržati Kauboje, ali i hrvatski rukomet, u njihovim daljnjim uspjesima. Ono što su dosad postigli svakome od nas može služiti kao primjer, a sigurni smo da su još mnogi veliki sportski trenuci ispred njih. Veselimo se što ćemo biti dio njihove priče. Kauboji, Lidl je uz vas!“

Predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac također je istaknuo zadovoljstvo po potpisivanju ugovora: ”Izuzetno smo sretni i zadovoljni potpisivanjem sponzorskog ugovora s Lidlom. Lidl je, kao značajan gospodarski subjekt, očito u hrvatskom rukometnom savezu prepoznao isto tako snagu i značaj u sportskom svijetu. Nadam se da ćemo zajednički u daljnjem periodu postići još bolje rezultate te dugo i uspješno surađivati. Vrijeme u kojem sklapamo ugovor izuzetno je bitno za nas zbog nadolazećeg Europskog prvenstva za muškarce kojeg smo mi domaćini te će nam sponzor ovakvog ugleda i kvalitete u europskim okvirima biti od velike pomoći. Neka naša suradnja bude na obostrano zadovoljstvo dugotrajna i uspješna.”

 

Tvrtka Lidl posluje u Republici Hrvatskoj od 2006. godine, otkad je svoju prodajnu mrežu proširila diljem Hrvatske otvorivši 91 trgovinu, 2 logističko-distributivna centra i zaposlivši gotovo 2000 zaposlenika.

Prethodni članakObavijest o ulaznicama za EHF EURO 2018
Sljedeći članakPetrušić: ”Nama u Sesvetama je uvijek cilj pružiti što bolji otpor”