Kadeti slavili i nad Švicarskom, u polufinalu protiv Poljske

86
Foto: sportsport.ba

Nastavljen je pobjednički niz u Bugojnu. Kadeti su nakon Austrije i Katara, svladali i Švicarsku te s prvog mjesta u skupini B prolaze u polufinale.

Izabranici Luke Panze nastavili su sjajno izdanje u Bugojnu te su i protiv Švicaraca pokazali nadmoć već u prvih 30. minuta uz vrlo raspoloženog Halila Jaganjca. Do promjena nije došlo ni u drugom dijelu iako su se Švicarci trudili. Hrvatski napad stizao je do lakih golova uz Tina Lučina i Josipa Vekića iako su svoj obol u pobjedi dali gotovo svi igrači, a valja istaknuti i obranu. Na kraju su naši rukometaši upisali su pobjedu 41:32. Najefikasniji bio je Halil Jaganjac s devet pogodaka te Josip Vekić i Tin Lučin s njih šest.

U polufinalu Međunarodnog turnira ”Rukomet je moja budućnost” susrest će se s Poljskom sutra, 15. travnja u 19:15 sati, dok će prije njih prvi polufinalni dvoboj odigrati Slovenija i Švicarska.

Međunarodni turnir ”Rukomet je moja budućnost”, 3. kolo:

HRVATSKA – ŠVICARSKA 41:32 (23:16)

Hrvatska: Panjan 1 gol, Gošić, Vekić I., Špruk 2, Vujičević 3, Mrljak 1, Vulić, Grahovac 3, Papić 1, Jaganjac 9, Vusić 4, Jurišić, Lučin 6, Bahtijarević 2, Vekić J. 6, Curiš 3

Švicarska: Staub, Schaffhauser, Damann, Eggimann 4, Felder, Giovanelli, Haas, Heer 5, Kusio 16, Laube, May, Reichmuth 1, Rohr, Wanner 5, Zehnder 1

SKUPINA A

Slovenija 6

Poljska 3

Makedonija 2

BiH 1

SKUPINA B

Hrvatska 6

Austrija 3

Švicarska 3

Katar 0

Prethodni članakNexe s +23 otvorio nastup u Ligi za prvaka
Sljedeći članakVaraždin lako do pobjede nad Rudarom