#TorOnTour se nastavlja…

151

Tor je vrlo aktivan i ozbiljno shvaća kampanju #TorOnTour. Svoj put nastavio je tijekom vikenda na nekoliko destinacija diljem Hrvatske.
Tornjak je posjetio Celje gdje je sudjelovao na kvalifikacijskoj utakmici rukometašica između Hrvatske i Slovenije u borbi za Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Pozdravio je brojne navijače i pozvao ih da dođu u Zagreb bodriti svoju reprezentaciju u siječnju 2018.

Nakon Celja, put je Tora odveo u Viroviticu gdje je u prepunoj dvorani glasno bodrio rukometašice na memorijalnoj utakmici Hrvatske i Srbije koja je obilježila 60 godina od kada je Grad Virovitica, zajedno s Beogradom, bila domaćin Svjetskog prvenstva za žene davne 1957. godine.

RK Koprivnica – Hangar 18 organizirao je Dan rukometa u Koprivnici, a naš Tor s #TorOnTour družio se s brojim rukometašima u dvorani te građanima u centru Koprivnice.

Tor je bioi na Međunarodnom turniru u organizaciji Rukometni klub Maksimir Pastela i nastavio svoju #TorOnTour akciju. Danas je Tor bio zadužen i za podjelu nagrada najboljim ekipama i pojedincima, podijelio je svoje promo majice i strpljivo se slikao sa svima. Torova turneja se uskoro nastavlja!

Kraj produženog vikenda odveo je Tornjaka i na jezero Jarun u Zagrebu gdje se održavalo Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku za juniore. Tamo se družio s pjeskašima, gledateljima i prolaznicima, ali očekuje ga još druženja na Jarunu od utorka kada starta seniorski turnir.
Turneja ga je odvela i na more u Rijeku gdje je bio dio 14. Kupa Mediterana / Memorijalnog turnira Zvonimira Lenžera. #TorOnTour

 

 

Cijelu fotogaleriju možete pogledati na #TorOnTour

Prethodni članakJuniori peti, juniorke desete na Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku
Sljedeći članakPanel rasprava o rukometu na pijesku prvi put na EURU