Tor podržao Europski tjedan sporta

38

Gdje je sport tu je i Tor. Službena maskota Europskog prvenstva 2018. navukla je svoju sportsku opremu i pridružila se svečanom otvorenju #BeActive Europskog tjedna sporta na jezeru Jarun.

Inicijativa Europske komisije #BeActive, koja traje od 23. do 30. rujna, ima za cilj promovirati sport i fizičku aktivnost u vremenima kada je sport i fizička aktivnost na niskim razinama. U 2016. kampanja je obuhvatila oko 200 milijuna Europljana.

Tjedan sporta podupire i Europska rukometna federacija te mnoštvo njenih članica koje organiziraju rukometna događanja kroz ovaj tjedan.

Tor je bio na svečanom otvaranju na Jarunu gdje su građani imali priliku isprobati više od 30 različitih sportova. Tor je isprobao košarku, ali i neke netipične sportove kao što su mačevanje i capoeira.

Tor se družio s najmlađima, ali i s poznatim sportašima kao što su vaterpolo legenda Dubravko Šimenc, proslavljeni plivač Gordan Kožulj te rukometaši Damir Bičanić i Josip Božić Pavletić.

Za nagradnu igru #BeActive Challenge EHF je donirao dvije ulaznice za VELUX EHF FINAL 4 2018. U ovom izazovu se bogatim nagradama nagrađuje kreativna fotografija ili video na društvenim mrežama.

Bilo tko se može prijaviti za sudjelovanje u izazovu.

 

Prethodni članakOkupila se ženska reprezentacija za pripreme i kvalifikacije za EHF EURO 2018
Sljedeći članakHrvatska slavila protiv Švicarske na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo