Otvorene prijave za akreditacije predstavnika medija za EHF EURO 2018

85

Predstavnici medija od danas se mogu prijaviti za novinarske akreditacije za EHF EURO 2018 koje će se održati diljem Hrvatske od 12. do 28. siječnja 2018.

Prijave za novinarske akreditacije za EHF EURO koji će se od 12. do 28. siječnja igrati u Hrvatskoj su od danas otvorene.

Prijaviti se možete putem EHF-ovog online sustava za akreditiranje na: https://apps.st-software.com/ehf-publicregistration. Zahtjevi upućeni e-mailom neće se uzimati u obzir.

Pisani mediji, fotografi i mediji koji nisu nositelji prava (s dodatnim dopuštenjem za snimanje konferencija za medije) mogu se prijaviti putem portala.

TV, web TV i predstavnici radija trebaju kontaktirati EHF-ovog medijskog partnera, Infront Sports & Media prije nego li se prijave za akreditaciju kako bi se dogovorili oko relevantnih medijskih prava. Infront Sports & Media možete kontaktirati putem: BSHandball@infrontsports.com.

Media hoteli

Popis hotela za predstavnike medija dostupan je na zahtjev koji možete uputiti odjelu medija i komunikacija EHF-a na media@eurohandball.com.

Broj smještajnih kapaciteta je ograničen i hotelske sobe će se dodjeljivati prema redoslijedu zaprimanja prijava do popunjavanja svih rezerviranih soba stoga savjetujemo da što prije rezervirate svoj smještaj.

Kriteriji za prijavu

EHF i Infront Sports & Media, EHF-ov partner za medije i marketing na europskim prvenstvima, će prihvatiti samo zahtjeve predstavnika medija iz profesionalnih medija koji će natjecanje pratiti za poznate medijske kuće.

Može biti potrebna valjana novinarska iskaznica i/ili AIPS članska iskaznica. Također, možda Vas zamolimo da nam dostavite dokaze o prethodnom medijskom radu i potvrdi od vašeg poslodavca.

Rok za akreditiranje je petak, 17. studenog 2017.

 

Sve informacije, novosti i video sadržaj možete pronaći na službenoj web stranici ehf-euro.com.

 

Prethodni članakŠoštarić: ”Zadovoljstvo je tu s ova dva boda, sada se okrećemo pripremi za Ukrajinu”
Sljedeći članakIzbornik Červar objavio popis za reprezentativni tjedan u listopadu