Tele2 i Hrvatska Lutrija nacionalni partneri EHF EURO 2018

73

Hrvatski rukometni savez potpisao je ugovor s Tele2 d.o.o. i najavio potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji i promotivnim aktivnostima s društvom Hrvatska Lutrija d.o.o. Time će ove dvije uspješne kompanije ostvariti status nacionalnog partnera za nadolazeće Europsko prvenstvo 2018. koje će se od 12. do 28. siječnja održati u Splitu, Poreču, Varaždinu i Zagrebu.

Izjava predsjednika HRS-a g. Tomislava Grahovca: ”Želio bih se zahvaliti u ime Hrvatskog rukometnog saveza i svoje osobno ime svima koji ste došli i na ovaj način podržavate hrvatsku rukometnu reprezentaciju i HRS u svim poslovnim aktivnostima i nadolazećem Europskom prvenstvu. Kao što znate, za tri mjeseca počinje Europsko prvenstvo kojem je Hrvatska domaćin. Ono što je meni naročito zadovoljstvo je da ovako veliki poslovni subjekti kao što su Tele2 i Hrvatska lutrija prepoznaju veličinu i značaj ovakvog projekta, ne samo unutar RH, nego i na širem europskom, pa i svjetskom području. Jako sam sretan i zadovoljan što imamo ovakve poslovne partnere koji su nas prepoznali i mislim da će ova suradnja kroz poslovnu politiku i njihovih kuća biti dobro vraćena i s naše strane, te da će naša poslovna suradnja biti dugotrajna.”

Izjava predsjednika Uprave Tele2 g. Viktora Pavlinića: Naša suradnja s Hrvatskim rukometnim savezom uspješno traje već 11 godina. Velika nam je čast biti nacionalni partner Europskog rukometnog prvenstva jer osim što želimo pomoći razvoj hrvatskog sporta, želja nam je da u najboljem svjetlu prezentiramo našu zemlju kao domaćina ovog velikog natjecanja. Tele2 i kauboji imaju izraženu ambiciju i pobjednički duh, vjerujemo u uspjeh naše ekipe, te ih s ponosom podržavamo.’’

Izjava predsjednika Uprave Hrvatske Lutrije g. Marija Muse: ”Nadam se da će igrači Hrvatske Lutrije uživati u ovoj europskoj smotri te da će uz rukomet uživati i u igrama Hrvatske Lutrije koje će im biti omogućene u sportskim arenama u kojima će se odigravati utakmice. Hrvatska Lutrija uvijek je uz sport koji dobrim dijelom financira kroz sredstva namijenjena  društveno korisnim projektima ”

Prethodni članakZagreb ostvario treću pobjedu u SEHA-Gazprom ligi na gostovanju kod Metalurga
Sljedeći članakČervar: ”Utakmicama protiv Slovenije vidjet ćemo mogu li igrači ispuniti postavljene zahtjeve”