Izbornik Červar naknadno pozvao Marija Vuglača

56
Foto: RK PPD Zagreb

Hrvatskoj muškoj seniorskoj rukometnoj reprezentaciji za reprezentativni tjedan priključit će se igrač RK PPD Zagreba Mario Vuglač.

”Kako smo i najavljivali, popisi igrača kojima širimo kadar za Europsko prvenstvo su promjenjivi. Ovise uvijek isključivo o formi i kontinuitetu dobrih igara svakog kandidata. Odlučio sam za naredno okupljanje pozvati i Marija Vuglača koji se nameće na desnom vanjskom. Vuglač je u pozitivnoj konkurenciji itekako zanimljiv, a i iskoristiv u trenažnom procesu. Nema sigurnih i oni koji budu na kvalitetnoj razini imat će šanse da se nađu i na konačnom popisu za Euro u siječnju”, poručio je hrvatski izbornik Lino Červar nakon naknadnog poziva igraču PPD Zagreba.

Podsjećamo, hrvatska reprezentacija se okuplja 22. listopada u 17 sati u Hotelu Panorama, Trg Krešimira Ćosića 9 u Zagrebu, a na okupu je sve do 29. listopada.

U sklopu priprema Hrvatska će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Slovenije. Prva je na rasporedu 26. listopada u 18 sati u dvorani Stožice u Ljubljani, dok je uzvrat dva dana kasnije, 28,. listopada, u Areni Zagreb s početkom u 20:15 sati.

Prethodni članakPodjela bodova Ivanića i Umaga, Dugo Selo ‘55 uvjerljivo
Sljedeći članakDubrava nadjačala Zamet u zaostaloj utakmici trećeg kola Premijer lige