Produžene prijave za akreditacije predstavnika medija za EHF EURO 2018

104

Rok za akreditacije predstavnika medija za praćenje Europskog prvenstva 2018. u Hrvatskoj je produžen.

Rok  za prijave za novinarske akreditacije za EHF EURO koji će se od 12. do 28. siječnja igrati u Hrvatskoj su otvorene.

Prijaviti se možete putem EHF-ovog online sustava za akreditiranje na: https://apps.st-software.com/ehf-publicregistration sve do 24. studenog 2017. Zahtjevi upućeni e-mailom neće se uzimati u obzir.

Pisani mediji, fotografi i mediji koji nisu nositelji prava (s dodatnim dopuštenjem za snimanje konferencija za medije) mogu se prijaviti putem portala.

TV, web TV i predstavnici radija trebaju kontaktirati EHF-ovog medijskog partnera, Infront Sports & Media prije nego li se prijave za akreditaciju kako bi se dogovorili oko relevantnih medijskih prava. Infront Sports & Media možete kontaktirati putem: BSHandball@infrontsports.com.

Media hoteli

Popis hotela za predstavnike medija dostupan je na zahtjev koji možete uputiti odjelu medija i komunikacija EHF-a na media@eurohandball.com.

Broj smještajnih kapaciteta je ograničen i hotelske sobe će se dodjeljivati prema redoslijedu zaprimanja prijava do popunjavanja svih rezerviranih soba i također je rok do 24. studenog.

Kriteriji za prijavu

EHF i Infront Sports & Media, EHF-ov partner za medije i marketing na europskim prvenstvima, će prihvatiti samo zahtjeve predstavnika medija iz profesionalnih medija koji će natjecanje pratiti za poznate medijske kuće.

Može biti potrebna valjana novinarska iskaznica i/ili AIPS članska iskaznica. Također, možda Vas zamolimo da nam dostavite dokaze o prethodnom medijskom radu i potvrdi od vašeg poslodavca.

Sve informacije, novosti i video sadržaj možete pronaći na službenoj web stranici ehf-euro.com.

 

Prethodni članakLokomotiva i Podravka upisale pobjede uoči europskih utakmica
Sljedeći članakNexe poražen na gostovanju u prvoj utakmici trećeg pretkola EHF kupa od Ribe Esbjerga