Otvoreni trening hrvatske reprezentacije u Ivanić-Gradu

41

Hrvatski rukometni reprezentativci marljivo treniraju u sklopu priprema za Europsko prvenstvo koje će se od 12. do 28. siječnja 2018. održati u hrvatskoj. Prve dvije faze priprema izabranici Line Červara odrađivali su u Ivanić-Gradu u kojem su uvijek sjajno prihvaćeni. Zainteresiranosti za rukometaše i radosti zbog druženja s idolima ni ovoga puta nije nedostajalo, pa je tako na otvorenom treningu reprezentacije dvorana Žeravinec bila ispunjena do posljednjeg mjesta. Kao zahvalu na sjajnom gostoprimstvu hrvatski izbornik Lino Červar jučer je odlučio otvoriti večernji trening za sve rukometne zaljubljenike.

 Reprezentativci su, nakon dobrog zagrijavanja, podijeljeni u dvije momčadi te su odigrali tri kratke trening utakmice, dok su ih s tribina su glasno podržavali navijači. Izbornik Lino Červar i njegovi suradnici rotirali su sve igrače i svi navijači imali su prilike vidjeti naše reprezentativce na djelu.


Hvala svim ljubiteljima rukometa koji su došli i nadamo se da su svi otišli s lijepom uspomenom doma, ali i brojnim fotografijama, autogramima i suvenirima.


Završne pripreme počinju 1. siječnja u Splitu, a hrvatski rukometaši Europsko prvenstvo otvaraju 12. siječnja protiv Srbije.