Šunjić: “Lijepo je da smo ovu turneju završili s pobjedom”

28

Hrvatska muška seniorska reprezntacija završila je reprezentativni tjedan pobjedom nad Švedskom. U drugoj prijateljskoj utakmici izabranici Line Červara odigrali su puno bolju utakmicu i na kraju zasluženo slavili s 29:28 (16:17).

Izbornik Lino Červar pohvalio je sve igrače za danas prikazanu igru: “Moram pohvaliti igrače, mislim da je to danas bila druga priča. Mislim da smo igrali kvalitetno i borbeno. Mogu samo pohvaliti mlade igrači koji su osporavani, a pokazali su da itekako mogu. To je poruka da treba vjerovati u sebe. Ne smiju se predati, moraju se dokazati. Moramo imati više povjerenja u mlađe. Sve igramo na sigurnu kartu. Koliko god sam jako zadovoljan mislim da ne trebamo sada misliti da smo previše dobri. Ovo je jedan bljesak koji treba ponavljati.”

Vratar Mate Šunjić zadovoljan je kako je njegova momčad igrala u današnjoj utakmici: “Rezultat na kraju pokazuje da smo danas puno bolje stajali na terenu. Sigurno da je lijepo da smo ovu turneju završili s pobjedom i da smo pokazali da ono što smo odigrali neki dan nije prava slika Hrvatske.”