Održan sastanak s predstavnicima Koprivničko-križevačke županije povodom M18 Europskog prvenstva 2018.

94

U prostorijama Županijske uprave u petak, 13. travnja zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić održali su sastanak s predstavnicima Hrvatskog rukometnog saveza – direktorom marketinga Silviom Njirićem, Tomislavom Lukićem i Tvrtkom Židekom, a sastanku su prisustvovali i predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Koprivnice Ivan Pal, gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić, predsjednica Zajednice sportova Grada Koprivnice Jasmina Stričević, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine Ana Mušlek te voditeljica lokalnog organizacijskog odbora Sonja Šafar.

Na sastanku je bilo riječi o detaljima domaćinstva na Europskom prvenstvu za kadete u kategoriji do 18 godina, koje će se održati od 9. do 19. kolovoza 2018. godine, a gdje su gradovi domaćini Koprivnica i Varaždin. Obzirom na odličnu suradnju na organizaciji Svjetskog juniorskog prvenstva za rukometašice 2014. godine i Europskog muškog kadetskog rukometnog prvenstva 2016. godine, Hrvatski rukometni savez izrazio je želju za nastavkom suradnje sa Županijom i Gradom Koprivnicom.

U sklopu Prvenstva, bit će organizirana brojna promotivna događanja u kojima će sudjelovati i domaći rukometaši, a sudionici sastanka naglasili su i turistički potencijal ovakvih sportskih manifestacija.

Prethodni članakHrvatska u EURO kvalifikacijama protiv Srbije, Švicarske i Belgije
Sljedeći članakVisoka pobjeda Trešnjevke nad Zametom, Bjelovar i Split remizirali