Predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza uputio čestitku Vatrenima

278
Foto: Hrvatski nogometni savez/Facebook

Dragi Vatreni,

iskrene čestitke na veličanstvenom postignuću na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Srebrna medalja koju ste osvojili za Hrvatsku sjaji najvećim sjajem. Pokazali ste kako se do vrha dolazi zajedničkim trudom i naporom, ali i velikim sportskim srcem i znanjem.

Ostavili ste fenomenalan dojam, pokazali vrhunski nogomet te svima pokazali svu raskoš sportske borbenosti. Vaše zajedništvo, energija i trud poslali su snažnu poruku Hrvatskoj, ali i svijetu. Osvojili ste nebrojene simpatije te Lijepoj našoj omogućili najbolju promociju na svjetskoj razini. Pokazali ste svima da i kada se gubi ne treba odustajati jer zalaganje i timski duh uvijek donose vrhunske rezultate.

Čestitamo stručnom stožeru i vodstvu Hrvatskog nogometnog saveza na uspješnom vođenju hrvatskog nogometa u međunarodnoj sportskoj konkurenciji. Srebro na Svjetskom nogometnom prvenstvu je nedvojbeno još jedan od najvećih uspjeha hrvatske sportske obitelji.

Učinili ste cijelu Hrvatsku ponosnom i dali primjer svima da se trudom, znanjem i odricanjem može stremiti ka vrhu.

Cijela Hrvatska je disala s vama od početka do zadnjeg sučeva zvižduka i sada vas čekamo da zajedno proslavimo novo poglavlje hrvatske sportske povijesti.

 

 

Predsjednik HRS-a
Tomislav Grahovac

Prethodni članakDrugi ciklus priprema kadetkinja za Svjetsko prvenstvo u Poljskoj
Sljedeći članakTreći ciklus priprema muške kadetske reprezentacije u Ivaniću