Ulaznice za M18 EHF EURO 2018 Hrvatska u prodaji

235

Nakon Europskog prvenstva koje se održalo u siječnju Hrvatska će drugi put zaredom u kolovozu ugostiti najbolje europske rukometaše do 18 godina. Od 9.-19. kolovoza u Koprivnici i Varaždinu moći ćete gledati utakmice najboljih europskih momčadi u uzrastu do 18 godina.

Koprivnici je ponovo pripala čast da u ugosti reprezentaciju Hrvatske koja će u dvorani gimnazije Fran Galović igrati utakmice skupine A protiv Izraela, Portugala i Srbije. Nakon toga ih očekuju još dvije utakmice razigravanja također u Koprivnici, dok će se sama završnica turnira odigrati u Areni Varaždin.

Osim Hrvatske, Srbije, Izraela i Portugala u Koprivnici će na teren istrčati i reprezentacije Danske, Francuske, Norveške i Rumunjske koje se natječu u skupini B. 

U skupinama C i D koje se igraju u Varaždinu nastupit će reprezentacije Mađarske, Njemačke, Rusije, Španjolske, Islanda, Slovenije Poljske i Švedske. Arena Varaždin će također ugostiti i finalni vikend turnira odnosno polufinalne utakmice i utakmice za plasman do prvog do osmog mjesta.

Već sada možete osigurati svoje mjesto na tribinama dvorane Fran Galović u Koprivnici i Arene Varaždin. Ulaznice su dostupne OVDJE po cijenama od 30kn i 70kn za finalni dan.

 

Za više informacija:

Web: http://m18euro2018.com/

Facebook: https://www.facebook.com/M18EHFEURO2018/

Instagram: https://www.instagram.com/m18ehfeuro2018/

Ulaznice: http://bit.ly/M18EURO_tickets

 

Prethodni članakJuniori porazom od Španjolske završili natjecanje po skupinama
Sljedeći članakHrvatska porazom od Francuske izgubila šansu za polufinale