Rekordan broj mladih rukometašica na regionalnim okupljanjima

238

Sukladno kalendaru natjecanja HRS-a za mlađe dobne skupine djevojke u predviđenim terminima održano 1. Okupljanje regionalnih selekcija za mlađe kadetkinje i djevojčice na nivou 7 regija u gradovima: Zagreb, Ivanić Grad, Rovinj, Split, Koprivnica, Rijeka i Osijek.

Na nivou Hrvatske odazvao se rekordan broj djevojaka ukupno 455 mlađih kadetkinja (220 igračica)  i djevojčica (235 igračica). Instruktorica HRS-a Lidija Bojić-Ćaćić osobno je posjetila regionalna okupljanja u Zagrebu, Rovinju i Osijeku te je u suradnji sa regionalnim suradnicima trenirala naše mlade rukometašice. Regionalni suradnici HRS-a su podijeljeni po regijama:

Suradnik-ca HRS-a: GRAD ILI REGIJA
1. KREŠIMIR MODRIĆ

DENIS KASUN

ISTOČNA HRVATSKA
2. VIŠNJA HRMIĆ

ADRIJANA PROSENJAK

ZVONIMIR KUTIJA

RIJEKA I KVARNER
3. INGRID  SAU

DIEGO DATOS

ISTRA
4. BRANKO ŠEBEK

MARIJA PAPIĆ

Grad ZAGREB
5. DUBRAVKA TUNJIĆ

TANJA MADŽARAC

ZG ŽUPANIJA
6. ĐURĐICA ZEČEVIĆ

DAVOR LAMZA

SNJEŽANA HORVAT

SJEVERNA HRVATSKA
7. ANTE BURGER

LJILJANA BOROZAN

IVAN PERKUŠIĆ

ŽELJKO ČAGALJ

ANA KRIŽANAC

DALMACIJA

 

Za  igračice rođene 2004/2005 godine formirati će se  selekcija Hrvatske na Kampu HRS-a te je vrlo važno da svi klubovi pošalju svoje igračice na regionalna okupljanja.

Hrvatski rukometni savez ulaže znatna sredstva u ženski rukomet sa ciljem podizanja kvalitete igračica i njihovo pravovremeno selekcioniranje za nacionalne reprezentacije.

Na regionalna okupljanja klubovi su dužni poslati svoje perspektivne djevojke koje će svojim radom, znanjem i zalaganjem kandidirati za nacionalnu reprezentaciju mlađe kadetkinje.

Tijekom natjecateljske sezone svaka regija se treba okupiti minimalno 5 puta te će se u svibnju 2019. odigrati  i Turnir regija za mlađe kadetkinje.

Prethodni članakPodravka i Lokomotiva na vrhu 1. HRL za žene nakon deset odigranih kola
Sljedeći članakPodravka u skupini D EHF kupa, Koka protiv bjeloruskog Gomela u Challenge Cupu