Božić – Pavletić: “Odličan je osjećaj osvojiti Kup“

391

Rukometaši PPD Zagreba uvjerljivo su slavili u finalu Kupa Hrvatske protiv Dubrave s rezultatom 35:28 (19:11). Nošeni pjesmom svojih navijača Bijelih Lavova, Zagrebaši su još jednom, sada već 26. put podignuli trofej najboljih. U slavljeničkom tonu se spustio zastor na još jedan Festival rukometa. U nastavku pročitajte dojmove finalista, odnosno pobjednika Kupa Hrvatske.

Branko Tamše, trener PPD Zagreba:
“Ekipa Dubrave je bila rasterećena, igrala dobro, mi smo se dobro pripremili i napravili veliku razliku. Bili smo dominantni i čestitke svima u klubu, također čestitke i Dubravi, a hvala prije svega Bijelim lavovima i svim ljubiteljima rukometa koji su nas pratili.”

Urh Kastelic, vratar PPD Zagreba:
“Dubrava se pokazala kao jak protivnik, želim im da i u budućnosti napreduju. Nisam očekivao ovoliku razliku, ali mirno smo dobili ovu utakmicu. Bijeli lavovi nas prate svugdje, ima ih sve više i više i hvala im. U Poreču je ambijent odličan, sve super.”

Josip Božić – Pavletić, igrač PPD Zagreba:
“Odličan je osjećaj osvojiti Kup, utakmica je stvarno bila dobra, a Dubrava se pokazala kao kvalitetan protivnik i danas je bilo teško. Mislim da su i gledatelji mogli uživati. Svaka čast i Bijelim lavovima, svugdje nas prate, ne samo u Hrvatskoj, nego u Europi i oni su nam stvarno igrač više.”

Vlado Šola, trener Dubrave:
“Mi smo se držali cijelu utakmicu dobro jer nismo izgubili s 15 ili 20 razlike. Čestitam Zagrebu, a svakako sam ponosan na svoje igrače za sve ono što smo napravili u posljednje dvije godine.”

Petar Medić, igrač Dubrave:
“Čestitam Zagrebu na zasluženom prvom mjestu. Čestitam i svojim dečkima, mislim da smo se časno borili cijelu utakmicu. Napravili smo par tehničkih grešaka gdje je Zagreb zabio par laganih pogodaka i tu smo se malo pogubili. Naši navijači su malobrojni, ali glasni.”

Mislav Grahovac, igrač Dubrave:
“Mislim da smo se dobro držali i dobro igrali, čestitke Zagrebu. Bilo je naših tehničkih grešaka i nakon njihovog odvajanja su tako nastavili dalje. Odlična organizacija i atmosfera u Poreču, mislim da je lijepo kada se okupe ovako i igrači i treneri i svi uživaju.

Statistika utakmice dostupna OVDJE.

Prethodni članakPPD Zagrebu 26. naslov pobjednika Kupa
Sljedeći članakPPD Zagreb vs Dubrava: izjave nakon utakmice za prvo mjesto