Preliminarna rang lista kandidata za upis u srednje škole u školskoj godini 2019./2020.

1889

Hrvatski rukometni savez objavljuje preliminarnu rang listu kandidata za upis u srednje škole u razredne odjele za sportaše u školskoj godini 2019./2020.:

10 06 Kandidati za sportske odjele – rukomet

Kriterij sportske uspješnosti:

1. Završni poredak na Završnici za kadetkinje (igračice rođene 2002. i mlađe), Završnica za mlađe kadetkinje (igračice rođene 2OO4. i mlađe). lgračica treba biti prijavljena i registrirana u službenom zapisniku utakmica na Završnicama.

Završni poredak na Završnici za kadete (igrači rođeni 2OO2. i mlađi), Završnica za mlađe kadete (igrači rođeni 2004. i mlađi). lgrač treba biti prijavljen i registriran u službenom zapisniku utakmica na Završnicama u 2019 godini.

2. lzbor igračica za najbolje pojedinke: Završnice za kadetkinje 2OO2. i mlađe i Završnica za mlađe kadetkinje 2OO4 i mlađe: najbolja igračica, vratarka, strijelkinja, lijevo krilo, desno krilo, lijevi vanjski, desni vanjski, srednji vanjski, kružna napadačica i obrambena igračica. lgračica treba biti navedena u Završnom službenom glasniku sa Završnica 2019 godine.

lzbor igrača za najbolje pojedince: Završnice za kadete 2OO2. i mlađi i Završnica za mlađe kadete 2OO4. i mlađi: najbolji igrač, vratar, strijelac, lijevo krilo, desno krilo, lijevi vanjski, desni vanjski, srednji vanjski, kružni napadač i obrambeni igrač. lgrač treba biti naveden u Završnom službenom glasniku sa Završnica 2O19 godine.

3. Član ili članica regionalne rukometne selekcije za mlađe kadetkinje ili kadete rođene 2OO4./2OO5. godine. lgrač/igračica trebaju biti na popisu perspektivnih navedene regije u natjecateljskoj sezoni 2018./2O19.

4. Registriran igrač i igračica Hrvatskog rukometnog saveza

Objavljena lista je preliminarna. Od 13. do 19. lipnja 2019. teče rok za prigovore kandidata na pogreške. Ukoliko je učinjena pogreška u odnosu na objavljene kriterije ili su podatci pogrešno upisani, molimo kandidate da pošalju prigovor u pismenom obliku na mail: s.suster@hrs.hrt.lukic@hrs.hrlidija@hrs.hr

Prethodni članakKvalifikacije za EURO 2020: izjave nakon utakmice sa Švicarskom
Sljedeći članakSeniori stigli u Poreč