Druženje s navijačima i trofej europskog prvaka u Poreču

303
IHF World Championship GER/DEN 2019, Prelimininary Round - CRO - ESP in Olimpyahalle Arena, Munchen, Germany 17.01.2019. Mandatory Credit © Jozo Cabraja / kolektiff

Hrvatska muška seniroska reprezentacija u Poreču se priprema za posljednju utakmicu protiv Belgije u sklopu kvalifikacija za EURO 2020. Reprezentativci imaju iznimno bogat raspored aktivnosti koji uključuje i druženje s navijačima.

U petak, 14. lipnja, od 18:00 do 20:00 sati u sportskoj dvorani Žatika trening je otvoren za javnost. Svi prijatelji rukometa, mlade rukometašice i rukometaši imat će priliku uživo vidjeti hrvatske reprezentativce, fotografirati se zajedno s njima, dobiti autograme i slično. Reprezentacija se na taj način želi odužiti Istri, a posebno Poreču za sve ugodne dobrodošlice i lijepe trenutke koji su redovito prisutni u ovom istarskom biseru. Vjerujemo da nećete propustiti ovu jedinstvenu priliku kao i da ćete uživati u zajedničkom vremenu s igračima.

U subotu, 15. lipnja, od 12:30 do 13:00 sati, direktor reprezentacije Igor Vori te reprezentativci Marin Šipić i David Mandić posjetit će INA benzinsku postaju na adresi Vukovarska 2, u blizini dvorane Veli Jože. Družit će se zajedno s navijačima koji će i tada moći kupiti ulaznice za nedjeljnu utakmicu Hrvatske i Blegije. Ujedno, bit će to još jedna sjajna prilika za zajedničko fotografiranje ili autogram.

Zatim, u 13:15 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Poreča održat će se posljednja
konferencija za medije kojoj će prisustvovati izbornik hrvatske muške reprezentacije Lino Červar i gradonačelnik Poreča Loris Peršurić. Tom prilikom, predstavit ćemo i jedinstven događaj, a to je dolazak trofeja europskog prvaka u Poreč, u suradnji s Austrijskim
rukometnim savezom.

U nedjelju, 16. lipnja od 16:00 sati, u predvorju dvorane Žatika biti će izložen trofej namijenjen europskom prvaku. Na taj način, svi posjetitelji dobit će priliku fotografirati se s trofejem, a Vedran Mataija i Goran Čarapina, rukometaši RK Poreča će ga izložiti cjelokupnoj javnosti uoči početka utakmice Hrvatska – Belgija. Susret s Belgijom počinje u 18:00, uz izravni prijenos na HTV 2.

Prethodni članakKvalifikacije za EURO 2020: izjave reprezentativaca po dolasku u Poreč
Sljedeći članakOtvoreni trening reprezentacije kao uvertira rukometnog vikenda u Poreču