50 dana do početka Europskog prvenstva 2020!

719
Croatia - Germany, friendly match, Arena Zagreb, Zagreb Croatia, 23.10.2019, Mandatory Credit © Sasa Pahic Szabo / kolektiff

Vrijeme brzo leti. Do početka Europskog muškog rukometnog prvenstva 2020. godine ostalo je još točno 50 dana. Zemlje i gradovi domaćini, dotjeruju posljednje detalje i spremni su primiti sve one koji vole rukomet. Kao što je poznato bit će to prvo Europsko prvenstvo s 24 reprezentacije. Po prvi put će tri zemlje biti domaćini natjecanja – Austrija, Norveška i Švedska.

Nas dakako najviše zanima skupina u kojoj se nalazi Hrvatska. Ona je smještana u prvom krugu u Grazu, u drugom u Beču. Uz Hrvatsku Graz će ugostiti reprezentacije Crne Gore, Bjelorusije i Srbije. Upravo tim redoslijedom Hrvatska će igrati svoje susrete – 09. siječnja s Crnom Gorom u 20:30, 11. siječnja s Bjelorusijom u 16:00, i 13 .siječnja protiv Srbije u 20:30. Tri najbolje reprezentacije iz svake skupine, idu u sljedeći krug natjecanja.

Dvorana u Grazu prima samo 6000 gledatelja. Kažemo samo, jer je realno očekivati da će biti rasprodana s obzirom da je jako blizu svim zemljama sudionicama. Dvorana u Beču, gdje će vjerujemo otići i Hrvatska u drugom krugu , ima nešto veći kapacitet (10 000 mjesta), ali Beč je prepun ljudi s prostora nekadašnje države, pa se i tu može očekivati velika potražnja za kartama. Osim toga, u tom gradu prvi dio EURA 2020 igraju domaćin  Austrija, Sjeverna Makedonija, Ukrajina i Češka. Prirodno je očekivati da će se u drugom krugu tu naći i Njemačka i Španjolska, a to znači da bi potražnja za kartama mogla biti izrazito velika.

Krajnje je vrijeme dakle da krenete u kupovinu karata. One se mogu kupiti putem službene web stranice EHF EURO 2020. Za austrijski dio natjecanja, poveznica je :

https://www.oeticket.com/campaign/en/ehf2020/

Ukoliko dakle planirate podržati Duvnjaka, Cindrića, Karačića i društvo bilo bi dobro da požurite s osiguravanjem svoga mjesta na tribinama odnosno kupovinom karata.

Prethodni članakChallenge kup: Dosta sreće za Lokomotivu i Bjelovar
Sljedeći članakSEHA – Gazprom liga: Oslabljeni Zagreb s novim porazom