EHF EURO 2020: Lovro Mihić otpao s popisa igrača

2492

Nade i strepnje hrvatskog izbornika Line Červara da će svi zdravi dočekati početak Europskog prvenstva u Austriji, Norveškoj i Švedskoj, doživjele su ozbiljan udarac već prvoga dana priprema. Naime, na sinoćnjem treningu lijevo krilo reprezentacije Lovro Mihić doživio je ozljedu i morat će propustiti to natjecanje.

Detaljni pregledi jutros pokazali su da je došlo do puknuća prednjeg talofibularnog ligamenta , a to je u prijevodu glavni stabilizator zgloba i Lovro Mihić, nažalost mora propustiti europsku smotru. Tjedan dana član poljske Wisle Plock nosit će longetu, a nakon toga krenuti s rehabilitacijom koja će potrajati oko šest tjedana do prvog treninga.

Hrvatski rukometni savez je odlučio Lovru Mihića zadržati uz reprezentaciju cijelo vrijeme priprema u Zagrebu i Poreču, jer će tako imati maksimalnu medicinsku skrb. Naime, uskoro dolaze praznici i mnogi odlaze na odmore, a Lovro Mihić treba intezivne tretmane da bi se što prije vratio na teren. Lini Červaru tako na raspolaganju za poziciju lijevog krila ostaju David Mandić, Marin Jelinić i Valentino Ravnić. 

Prethodni članakEHF EURO 2020: prva faza priprema
Sljedeći članakIn memoriam: Posljednji ispraćaj Zlatka Lukića