Ivan Martinović zbog ozljede propušta Europsko prvenstvo

2233
CROATIA-BiH Croatia Cup 2020, Poreč, Žatika 4.1.2020

Mukama izbornika Line Červara i hrvatske rukometne reprezentacije kao da nema kraja. Nakon što su zbog ozljeda tijekom priprema, nastup na Europskom prvenstvu morali otkazati Lovro Mihić, Fran Mileta i Luka Šebetić, danas je to morao učiniti i Ivan Martinović. Mladi rukometaš njemačkog Burgdorf Hannovera ozlijedio je gležanj tijekom sinoćnjeg treninga u Poreču. Dodatne pretrage danas tijekom dana u Zagrebu pokazale su da je došlo do takve ozljede zbog koje će MVP posljednjeg Svjetskog juniorskog prvenstva morati pauzirati najmanje mjesec dana.

Krešimir Rotim, liječnik reprezentacije:
„Ivanu Martinoviću je nažalost pukla peta metatarzalne kosti i on je već danas nakon pregleda dobio longetu. Mora mirovati najmanje deset dana. Nakon toga slijedi rehabilitacija. Sreća u nesreći je što nije došlo do nekog pomicanja kosti, pa je realno očekivati da s lakšim treninzima krene za otprilike mjesec dana. Drugim riječima za njega je Europsko prvenstvo izgubljeno.

Lini Červaru tako su ostala još dva igrača ljevaka s popisa – Luka Stepančić i Josip Vekić. Hoće li voditi obojicu ili samo  jednoga, pa s dešnjakom povremeno igrati na toj strani saznat ćemo tijekom večeri na konferenciji za medije koja je zakazana u 17:30 sati, u dvorani Kaptol, hotel Panorama.

Prethodni članakOkupljanje hrvatske muške juniorske reprezentacije
Sljedeći članakGobac: “Naš cilj je osigurati nastup na Olimpijskim igrama“