Mlađi kadeti: Hrvatska u borbu za broncu

1497

Hrvatska muška mlađa kadetska reprezentacija nije uspjela iznenaditi objektivno jačeg protivnika, Crnu Goru, u polufinalu Mediteranskog prvenstva. Susret je završio 20:16 u korist Crnogoraca. Tako će generacija mlađih kadeta pod vodstvom izbornika Mateja Miškovića, sutra, 22. veljače, u 15:30 sati, u borbu za brončano odličje, a protivnik je Srbija.

U prvoj poliufnalnoj utakmici, prva i druga trećina susreta pripale su Crnoj Gori, dok je posljednja trećina završena neodlučenim rezultatom. Naši dečki su se herojski borili protiv dvije godine starijih i iskusnijih Crnogoraca, no danas poslijepodne, jednostavno nisu mogli doći do pobjede.

Svi igrači u hrvatskom dresu ostavili su srce na terenu. Najbolji pojedinac s četiri zgoditka bio je Fran Zovak, tri je dodao Aleksandar Čaprić.

Matej Mišković, izbornik muške mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske:
“Čestitao bih Crnogorcima i svojim momcima, na borbi, na htijenju, na želji. Mislim da je danas ipak falilo energije koju smo potrošili jučer.“ 

Maksimilijan Molc, kapetan Hrvatske:
“Jedna jako teška utakmica. Nažalost, nismo bili pravi kakvi smo trebali biti. Jako smo se potrošili na utakmici protiv Egipta u četvrtfinalu. U prvom redu srce, to je nas uvijek krasilo, taj dres i uvijek smo bili maksimalni na treninzima, nikad se nismo štedjeli. Sutra se idemo dati maksimalno, potrošiti sve i da napravimo neko malo čudo.“

Prethodni članakPaket 24 Premijer liga: 16. kolo
Sljedeći članakMediteransko prvenstvo 2020: izjave nakon utakmice s Crnom Gorom