44. Središnji seminar trenera

898

Poštovani,

želimo informirati sve trenerice i trenere članove Udruge trenera HRS-a da će se 44. Središnji seminar trenera HRS-a održati 04.-06.09.2020. u Zadru, tijekom Final 4 SEHA-GAZPROM lige.

Obzirom na iznimno tešku financijsku situaciju u kojoj se nalaze treneri u klubovima, Hrvatski rukometni savez je donio odluke da se za natjecateljsku sezonu 2020./2021. ne plaćaju licence i kotizacija za trenere koji će sudjelovati na Seminaru u Zadru. 

Obrazloženje odluka:  

  1. Hrvatski rukometni savez će svim trenerima- članovima Udruge trenera koji će prisustvovati svim predavanjima na Seminaru  osigurati besplatne licenceza natjecateljsku sezonu 2020./2021. Sukladno tome svi treneri će dobiti licencu za Premijer ligu te će na osnovu toga moći voditi ekipe u svim ligama i rangovima natjecanja HRS-a.
  2. Sve troškove organizacije Seminara u Zadru snositi će HRS te klubovi i trenerine plaćaju kotizacijuza Seminar kao prijašnjih godina. Svi treneri će dobiti i prigodne poklone od HRS-a. Predviđeno je da svi treneri ostvare mogućnost gledanja utakmica Final 4 SEHA – Gazprom lige, ukoliko će to u tom trenutku biti provedivo.

Napominjemo da je obavezan dolazak na Seminar te prisustvovanje na svim predavanjima bez obzira na godine ili status trenera. Sva predavanja organizirati će se u SD Krešimir Ćosić u Zadru te je planirano da ista budu teoretska. Predavanja će započeti u petak 04.09.2020. u prijepodnevnim satima, a završiti u nedjelju 06.09.2020. u ranim poslijepodnevnim satima.

Hrvatski rukometni savez će poštovati sve preporuke i mjere HZJZ u svezi COVID-19 te ćemo o svemu na vrijeme informirati trenere tako da će Seminar biti organiziran sukladno epidemiološkim preporukama imajuću u vidu zdravlje i sigurnost svih sudionika.

Svi treneri koji su zainteresirani da koriste smještaj u organizaciji HRS-a u Zadru molimo da ispunite anketni listić u prilogu, najkasnije do 30.07.2020., tako da možemo definirati točan broj trenera. Nakon toga ćemo vam poslati sve informacije u svezi smještaja.

Ostale informacije u svezi satnice predavanja, tema, predavača  te same organizacije Seminara poslati ćemo direktno na klubove najkasnije za 14 dana prije početka Seminara. Sve će biti objavljeno na web stranicama HRS-a, Udruge trenera te na službenim društvenim mrežama HRS-a.

Veselimo se ponovnom viđenju!

Anketni list je dostupan ovdje:
Download

 

Prethodni članakSP 2021: Hrvatska u prvom šeširu očekuje ždrijeb 5. rujna!
Sljedeći članakEHF Europska liga: Gorica, Spačva i Dubrava otvaraju Europsku ligu susretima u gostima