EHF: Poznati datumi i satnice Lige prvaka u obje konkurencije

287

Nešto više od mjesec dana prije početka najjačeg rukometnog klupskog natjecanja, Lige prvaka u obje konkurencije, Europska rukometna federacija (EHF) potvrdila je točne datume i satnice. Rukometašice Podravka Vegete tako će svoju sezonu otvoriti susretom protiv Budućnosti u Koprivnici, 13. rujna u 16:00 sati, a rukometaši PPD Zagreba četiri dana poslije, u četvrtak 17. rujna u 20:45, u zagrebačkoj Areni gdje će biti domaćini THW Kielu.

Već od ranije je poznato da će rukometašice susrete Delo Lige prvakinja nastaviti igrati vikendom, odnosno subotom i nedjeljom. Njihovi susreti raspoređeni su u tri termina tijekom dana. Prvi susreti počinju u 14:00, drugi u 16:00, a treći u 18:00 sati. Višestruke hrvatske prvakinje će u prvom dijelu sezone, do Europskog prvenstva igrati sve susrete osim jednog u 16:00 sati. Dva sata ranije igrat će u Moskvi protiv CSKA, 24. listopada. Za sada im je ostao otvoren samo jedan termin, onaj protiv Ramnicu Valcee jer se ne zna hoće li se igrati 10. ili 11. listopada.

Rukometaši su pak dobili nove dane za svoje susrete. Oni su prebačeni na srijedu i četvrtak. Svaki od ta dva dana imat će po četiri susreta: dva u 18:45, i dva u 20:45. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se rukomet nositi s nogometnim susretima Lige prvaka, odnosno Europske lige jer se neki datumi i satnice oba natjecanja poklapaju. PPD Zagreb će čak osam puta igrati u 20:45. Samo na dva gostovanja, prvom kod Telekom Veszprema i četvrtom kod Motora, igrat će u 18:45 sati. Zanimljivo je još spomenuti da će u prvom dijelu sezone, biti oba susreta s velikim rivalom Celjem: prvi u Areni 21. listopada (srijeda 20:45), a uzvrat u Celju u 10. kolu, 10.prosinca (četvrtak 20:45).

Datume i satnicu Lige prvakinja i prvaka možete pronaći na sljedećim poveznicama:

Liga prvakinja
Liga prvaka

 

 

Prethodni članakEHF EURO Cup: Sa Slovačkom u Bratislavi, Mađare dočekujemo u Osijeku
Sljedeći članakPrijenos uživo prijateljskog susreta PPD Zagreba i Nexea