Prijenos uživo prijateljskog susreta PPD Zagreba i Nexea

1998

Nakon mjeseci i mjeseci mirovanja, strepnji i iščekivanja što će se dogoditi sa sportom, a posebno rukometom u korona krizi, napokon dobre vijesti. Većina rukometnih klubova širom svijeta počela je pripreme za novu sezonu. Dio njih već je odigao i prve susrete. Naravno, sve u skladu s potrebnim epidemiološkim mjerama.

Za sve prijatelje rukometa u Hrvatskoj, sjajna vijest stiže iz dva naša najbolja kluba – PPD Zagreba i Nexea. Oni će naime, u srijedu 12. kolovoza u 18:00 sati u zagrebačkoj Areni odigrati prijateljski susret. I svima koji to žele nude priliku da ga vide UŽIVO kad već ne postoji mogućnost da budu u dvorani. Uz komentar vanjskog suradnika HRS-a Drage Ćosića, moći ćete pratiti što su to u desetak dana priprema napravili Igor Vori i Hrvoje Horvat sa svojim momčadima. Dojučerašnji najbliži suradnici izbornika Line Červara tako će se naći na suprotnim stranama i nema sumnje da će biti zanimljivo vidjeti njihovo međusobno nadmetanje.

Momčad iz Našica već je odigrala dva prijateljska susreta i ostvarila dvije pobjede. S  Gorenje Velenjem igrali su u Samoboru i slavili 25:23, a Spačvu Vinkovci su pobijedili u Požegi 33:22. PPD Zagreb je pak imao samo jednu provjeru i to također protiv Gorenje Velenja i poražen je 20:22.

Dogovorom HRS-a i klubova osigurali smo svim medijima koji žele podijeliti izravni prijenos mogućnost da to i učine te da na svojim kanalima besplatno emitiraju ovu rukometnu poslasticu.

Prethodni članakEHF: Poznati datumi i satnice Lige prvaka u obje konkurencije
Sljedeći članakIHF: Prvi dječji rukometni tjedan od 17. do 22.08.2020.