44. Središnji seminar trenera u Zadru – prijave

848

Poštovane kolegice i kolege treneri,

sukladno najvišim epidemiološkim standardima te u suradnji za HZJZ te epidemiološkom službom grada Zadra  Hrvatski rukometni savez će organizirati 44. Središnji seminar za rukometne trenere HRS-a u terminu od 04. 9. 2020.  do  06. 9. 2020.  u gradu Zadru, SD Krešimir Ćosić.

Zbog epidemiološke situacije Ured HRS-a  neće biti organiziran u dvorani niti u hotelu. Svi treneri bez obzira da li koriste smještaj u organizaciji HRS-a ili ne, dužni su se prijaviti putem online obrasca HRS-a  najkasnije do 28.08.2020. Odgovorna osoba iz kluba može prijaviti sve trenere koji rade u navedenom  klubu .

Oni treneri koje se ne prijave putem online obrasca neće moći prisustvovati Seminaru i produžiti licencu. Želimo odmah naglasiti da će sjedenje na tribinama biti raspoređeno sukladno epidemiološkim preporukama:  treneri će sjediti na udaljenosti 2 metra te će svaki trener morati imati na licu primjerenu masku (preko usta i nosa) tijekom boravka u dvorani.

Isto tako će svakom treneru biti dodijeljen određen registracijski redni broj (1 do 700) sukladno redoslijedu prijave HRS-u putem online obrasca te ćete tijekom cijelog seminara MORATI sjediti na istom mjestu u dvorani. Registracijski broj trenera objaviti ćemo putem web stranica: HRS-a i Udruge trenera te vas molimo da se dva dana prije Seminara informirate koji broj ćete dobiti. Sukladno dodijeljenom reg. broju dobiti ćete informaciju na koji od ulaza ćete ulaziti dvoranu tijekom sva tri dana boravka u dvorani.

Napominjemo da nećete moći ući u dvorani ukoliko ne dođete na točno označen ulaz za vaš registracijski broj.  Isto tako obzirom na epidemiološke mjere prilikom ulaska u dvoranu ( prolazak kroz dezinfekcijski tunel+mjerenje temperature) molimo da minimalno 30 minuta prije predavanja budete pred svojim ulazom u dvoranu. Tolerirati će se kašnjenje do 15 minuta na predavanja, a nakon toga ulazak u dvoranu neće biti moguć,  već ćete morati sačekati kraj predavanja tj.  pauzu između predavanja. 

Nakon ulaska u dvoranu, prije prvog predavanja 04.09.2020. dobiti ćete evidencijski karton za prisustvovanje na predavanjima koji nosite sa sobom tijekom trajanja seminara te ćemo isti nakon zadnjeg predavanja u nedjelju prikupiti prilikom vašeg izlaska. Isto tako u petak prilikom prvog ulaska u dvoranu moći ćete na svom ulazu podignuti poklone i akreditaciju  od HRS-a koji će vas čekati pod vašim brojem. Akreditaciju ste obvezni nositi tijekom boravka u sportskoj dvorani. Ukoliko akreditaciju izgubite obavezno se javite  voditeljici Lidiji Bojić-Ćaćić na broj mobitela 095 9999 106 koja će kontaktirati akreditacijski centar i izdati će vam se nova akreditacija, a stara poništiti u sustavu.

Napominjemo da treneri za vrijeme pauze između predavanja mogu napustiti tribine i izaći u hodnik dvorane te će prilikom izlaska dobiti žig te također prilikom povratka na tribine dobit žig za drugo predavanje.

Oni treneri koji ne žele izlaziti u pauzi izvan tribina, mogu ostati sjediti, komunicirati, ali se ne smiju  približavati treneru koji sjedi blizu njih te moraju imati maske na licu (preko usta i nosa) cijelo vrijeme. Treneri koji ostanu na tribinama u pauzi između predavanja će dobiti žig tek nakon izlaska sa drugog predavanja i to će im također biti priznato.  

Napominjemo da će u dvorani biti redari te će se prilikom nepoštivanja epidemioloških mjera svaki sudionik Seminara udaljiti iz dvorane.

Treneri će moći parkirati svoje automobile besplatno u neposrednoj blizini sportske dvorane K. Ćosić.

U suradnji sa Europskom rukometnom federacijom (EHF) Seminar HRS-a ulazi u europski sustav seminara za edukaciju trenera sa EHF PRO LICENCOM.

TRAJANJE SEMINARA
Seminar počinje  04. 9. 2020. (petak) u 9:00 sati u SD Krešimir Ćosić, a završava 06. 9. 2020. (nedjelja)  u 13:00 sati.

Program seminara moći ćete pronaći na web stranici Udruge trenera www.uhrt.hr. najkasnije do 02. 9. 2020.
Svi treneri koji imaju aktiviranu trenersku licencu i rade u rukometu dužni su prisustvovati Središnjem seminaru jer u suprotnome neće moći aktivirati licencu za natjecateljsku sezonu 2020./2021.

 

 1. SMJEŠTAJ

NAPOMENA:  Ukoliko ne rezervirate smještaj do 24. 8. 2020. ne možemo vam jamčiti smještaj u organizaciji HRS-a zbog ograničenih kapaciteta. Troškove smještaja i dodatnog obroka nije moguće platiti na recepciji hotela. Smještaj se rezervira ispunjavanjem online prijavnice koju možete pronaći na www.hrs.hr  i na www.uhrt.hr 

TROŠKOVI punog pansiona  (3 obroka) PO OSOBI,  DNEVNO u hotelu Adria, Biograd na moru:

 

NAZIV HOTELA SOBA 1/1

Jedokrevetna soba

SOBA 1/2

Dvokrevetna soba

SOBA 1/3

Trokrevetna soba

Hotel Adria, Biograd na moru 595,00 kn 395,00 kn 395,00 kn
 • Ulazak u sobu moguć je od 14 sati, odjava iz sobe do 10 sati.
 • Puni pansion početna/završna usluga: ručak/doručak ili večera/ručak
 • Dodatni obrok je 100,00 kn i plaća se unaprijed prilikom prijave. Troškove smještaja i dodatnog obroka nije moguće platiti na recepciji hotela.
 • Obavezno navedite da li plaćate kao fizičke ili pravne osobe. Ako plaćate kao pravne, obavezno poslati podatke o firmi/klubu (naziv, adresa, OIB)
 • u cijene suuključeni: boravišna pristojba, smještaj na bazi punog pansiona, PDV, besplatno piće na šankomatu uz ručak i večeru (bijelo i crno vino, pivo, gazirani i negazirani sokovi, voda i mineralna voda, te besplatan parking

TERMINI OBROKA PRILAGODITI ĆE SE SUDIONICIMA SEMINARA:

 • DORUČAK 07:00-08:00 sati
 • RUČAK 13:00-15:00 sati
 • VEČERA  19:00-22:00 sata

 

 1. REZERVACIJA I UPLATA TROŠKOVA SMJEŠTAJA
 2. Korak – čitko popuniti  on line prijavnicu (sve tražene informacije)na www.uhrt.hr
 3. Osoba zadužena za rezervaciju smještaja je gđa Ana Brčić, e-mail: ana.brcic@uniline.hr obrađuje prijavnicu i unutar 48h ili prvi sljedeći radni dan povratno šalje ponudu / predračun sa svim detaljima za plaćanje uključujući broj žiro računa na koje se vrši uplata ugovorenog smještaja
 4. Korak – trener / klub plaća rezervirane usluge sukladno specifikaciji na predračunu – poziv na broj je broj predračuna i šalje kopiju uplate na e-mail ana.brcic@uniline.hr
 5. Po primitku uplate UNILINE šalje potvrdu rezervacije i/ili voucher za rezervirani smještaj koji se predaje na recepciji izabranog smještajnog objekta prilikom dolaska u Zadar
 6. Ne možete rezervirati dvokrevetnu sobu i onda prijaviti samo jednog trenera  već trebate navesti imena oba trenera u on line prijavnici, bez obzira da li su iz istog kluba ili ne, te u prijavnici pod napomenu napisati iz kojih klubova dolaze.  Isto vrijedi i za trokrevetnu sobu!

 

Preporučamo prijavnicu i kopiju uplate ponijeti sa sobom u Zadar i po potrebi predočiti dokumente predstavnici agencije Uniline koja će biti u hotelu  Adria, Biograd na moru. 

 1. TRENERSKE ČLANARINE

Trenerske članarine za produžavanje licence Udruge trenera HRS-a za  natjecateljsku sezonu 2020./2021. biti će ukinute odlukom UO,  za sve trenerice/trenere članove Udruge trenera HRS-a  koji rade u klubovima u sustavu HRS-a. Obavezno je prisustvovanje trenerica/trenera   svim predavanjima na seminaru. 

Svi treneri bez obzira koriste li smještaj u organizaciji HRS-a ili ne, dužni su ispuniti online prijavnicu  za Seminar na web stranici www.uhrt.hr najkasnije do 30. 8. 2020.

Treneri koji nisu u Registru trenera HRS-a ili se žele učlaniti u Udrugu trenera HRS-a dužni su prije seminara poslati svoje podatke na e-mail d.bojic@hrs.hr(sve informacije na www.uhrt.hr).

Formular (za nove trenere) za upis u Registar trenera moći ćete pronaći na web stranici www.uhrt.hr te ju trebate poslati na e-mail d.bojic@hrs.hr najkasnije do 30. 8. 2020. 

 1. KOTIZACIJA ZA SUDJELOVANJE NA TRENERSKOM SEMINARU

Za trenere članove Udruge trenera HRS-a koji rade u klubovima u sustavu natjecanja HRS-a, kotizacijeće biti ukinute odlukom UO.  Na temelju iste odluke sve troškove organizacije pokriti će HRS.

Kotizacija za trenere koji ne rade u sustavu natjecanja HRS-a iznosi 1.500,00 KN (ili protuvrijednost 200 Eura po tečaju HNB).

Svi strani treneri dobiti će Certifikat od Udruge trenera HRS-a kojime mogu produžiti EHF PRO LICENCU kao i svaku drugu licencu za državu u kojoj su zaposleni.

Ukoliko uplaćujete u Eurima ili kunama molimo da uplatu izvršite na IBAN HRS-a te kopiju uplate pošaljete na d.bojic@hrs.hr:

HPB
IBAN: HR5423900011101022716
SWIFT: HPBZHR2X

U kotizaciju ZA TRENERE koji ne rade u sustavu HRS-a su uključeni : pokloni od HRS-a i Certifikat HRS-a kojim se potvrđuje prisustvo na Seminaru kao osnova za produženje  EHF PRO LICENCE.

 

NAPOMENAseminar je obvezan za sve trenere koji rade u Hrvatskoj. Ukoliko treneri neopravdanoizostanu za vrijeme Seminara, nakon Seminara će im se organizirati dodatna edukacija u trajanju 3 dana za koju će trebati platiti  pristojbu u iznosu 3. 000,00 kn.Tek nakon odslušane edukacije i pisanog ispita moći će dobiti licencu za natj. sezonu  2020./2021. godini.

Licence trenerima koji su bili na svim predavanjima te imaju urednu dokumentaciju u Registru trenera biti će aktivirane nakon 20. 09. 2020.

 

 1. DODATNE INFORMACIJE

Sve dodatne informacije možete dobiti u uredu Hrvatskog rukometnog saveza od:

 • Lidije Bojić-Ćaćić u svezi organizacije seminara na e-mail lidija@hrs.hr
 • Davor Bojić vezano za izdavanja licenci na e-mail d.bojic@hrs.hr
 • Ana Brčić vezano za smještaj na ana.brcic@uniline.hr

LINK ZA PRIJAVU:

Prijava

 

S poštovanjem,

 

Voditeljica seminara

dr. sc. Lidija Bojić-Ćaćić

                  Predsjednik Udruge trenera HRS-a

Lino Červar

 

Prethodni članakIzravni prijenos: PPD Zagreb – Gorica
Sljedeći članakFinal 4 SEHA lige: Prijavnice za volontiranje