Ljubav i želja za domaćim Prvenstvom “srušila“ službene stranice HRS-a

1764

Prvi dan natjecanja u domaćim ligama oborio je sve rekorde na digitalnim platformama Hrvatskog rukometnog saveza (HRS-a), a najviše pozornosti izazvali su dvoboji Paket 24 Premijer lige. Osim novih atrakcija na terenu, s nestrpljenjem se očekivala digitalizacija sustava i novi načini praćenja domaćih natjecanja. Rezultati uživo na webu, statistika i sadržaj na društvenim mrežama samo su neki od noviteta, a prvog dana imali smo i prijenos pet utakmica uživo na našem YouTube kanalu.

Brojke gledanosti rasle su iz minute u minutu da bi nadmašile očekivanja i iznenadile i najveće optimiste. Vrhunac se dogodio na serveru HRS-a koji se u jednom trenutku “srušio“ od silne želje i pritiska sa svih strana. Zatim su brzinom munje intervenirali vrsni informatičari iz digitalnog tima HRS-a koji su povećali kapacitet servera čak tri puta te ponovno svim prijateljima rukometa vratili utakmice u njihove domove. Svi zajedno tako smo uživali u ljepoti i radosti našeg sporta te povratku domaćim natjecanjima. Činjenica je da ovoliki interes nisu izazvala ni najveća europska ili svjetska natjecanja, što dovoljno govori o zainteresiranosti za domaćim Prvenstvima.

Svakako, veseli nas da su slatke brige pred nama kao i da je rukometna javnost prepoznala  nova rješenja HRS-a, s ciljem digitalizacije i popularizacije domaćih klubova i natjecanja.

Podsjećamo da je večeras na rasporedu utakmica Paket 24 Premijer lige u kojoj su glavni akteri Varaždin 1931 i Umag, a susret uživo možete pratiti ovdje. 

Prethodni članakPaket 24 Premijer liga: Podjela plijena domaćina i gostiju
Sljedeći članak1. HRL – Žene: Drama u Umagu, Lokomotiva i Bjelovar do prvih bodova