Paket 24 Premijer liga: Podjela bodova Dubrovnika i Spačve

246

Dok u Egiptu traje Svjetsko prvenstvo, u Hrvatskoj su klubovi koji nemaju igrače u reprezentaciji počeli odigravati zaostale susrete Paket24 Premijer lige koji su odgođeni zbog korona virusa. Tako je Dubrovnik ugostio Spačvu Vinkovci u zaostalom susretu 8. kola i podijelio bodove rezultatom 32:32.  

Gosti su sigurnije počeli susret. Ali Dubrovčani im nisu dopustili da se ozbiljnije odvoje, i već u osmoj minuti bilo je 3:3. U zanimljivoj i lijepoj borbi, Vinkovčani su ipak veći dio ostatka poluvremena vodili. Najveća njihova prednost bila je plus tri. Nisu je međutim u potpunosti uspjeli zadržati do predaha jer su domaći nakon pet izjednačenja posustali u posljednjoj minuti i ostali na minus jedan.

Ta je prednost Spačve brzo dostignuta u nastavku. I činilo se kako Dubrovnik sigurno gazi ka novim bodovima. Sada su oni imali prednost i tjerali goste na dodatno trošenje snage i koncentracije da ih dostignu. Na ulasku u posljednjih deset minuta Dubrovnik na tri pogotka viška (26:23). Onda slijedi neobjašnjivi pad domaćina. Spačva je uspjela povezati čak šest pogodaka u nizu i preuzeti vodstvo 26:29. Domaćin se još jedanput vraća. Tri minute prije kraja imamo novo izjednačenje 29:29. Ma kraju su u seriji pogodak za pogodak bodovi podijeljeni, s tim da je pogodak izjednačenja Luka Bevanda postigao na samom kraju. S čak 12 pogodaka on je bio daleko najbolji u domaćim redovima. Vinkovčane je pak predvodio Marko Vignjević s osam pogodaka.

PAKET24 PREMIJER LIGA: 8. KOLO
RKHM DUBROVNIK – SPAČVA VINKOVCI 32:32

Prethodni članak#5 Kiril Lazarov I #CROffee podcast powered by HEP
Sljedeći članakSP 2021: Prvi poraz Hrvatske u Egiptu