Paket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Imaju li gosti pravo na nadu?

230

Kompletno 4. kolo Paket24 Premijer lige – Lige za ostanak igra se u subotu. Dva vodeća sastava, Bjelovar i Gorica domaćini su Zametu i Spačvi i dakako, favoriti. Ali, iznenađenja su uvijek moguća. Dubrovnik će ugostiti Umag. I silno želi do prvih bodova u Ligi za ostanak. Nešto se sasvim sigurno pita i Umag, pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se rasplesti ta priča.  

S tri pobjede i jednim porazom od Gorice, vrh ljestvice Lige za ostanak drži Bjelovar. Oni imaju susret više jer su unaprijed odigrali utakmicu protiv Dubrovnika. Subotnji gost je  Zamet. Ove sezone, Riječani su u prvom dijelu uspjeli osvojiti bodove u Dubrovniku i Gorici. Mogu li na tu listu dodati i Bjelovar?

Gorica će nove bodove tražiti protiv Spačve Vinkovci. U dva nastupa doma, svladali su vrlo uvjerljivo Dubrovnik 41:24, i Bjelovar 37:29. Jesu li u stanju takvu visoku efikasnost pokazati i protiv Vinkovčana, ostaje da vidimo.

Dvije najslabije momčadi lige, otvorit će subotnji rukometni dan susretom u 15.00 sati u Gospinom polju. Umag je za sada tri boda ispred Dubrovčana. Ali, ako postoji momčad s kojom bi mogli igrati ravnopravno i prekinuti crni niz od deset poraza, onda je to za Dubrovčane sastav iz Istre. Uostalom, jednu od dvije pobjede iz prvog dijela sezone, Dubrovnik je ostvario baš protiv Umaga. Može li se povijest ponoviti?

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA ZA OSTANAK:4. KOLO
Subota, 22.05.2021.
15:00h DUBROVNIK RKHM – UMAG (Livestream Youtube kanal HRS-a)
17:00h BJELOVAR – ZAMET (Livestream YouTube kanal HRS-a)
19:00h GORICA – SPAČVA VINKOVCI (Livestream YouTube kanal HRS-a)

Prethodni članak1. HRL – Žene: Velika pobjeda Umaga
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga za prvaka: Velika borba za treće mjesto