1. HRL – Žene: Lokomotiva očekivano lako do bodova

162

U drugom susretu 26. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene, Lokomotiva Zagreb je prema očekivanju pobijedila Murvicu 32:23 i zasjela na drugo mjesto ljestvice. Murvica je pak, doživjela 17. poraz ove sezone i uz Sinj i 1234 Viroviticu napušta prvu ligu.

Rijetko se događa, ali vrijedi zabilježiti, gošće su vodile 1:3. Nešto više od devet minuta trebalo je Lokosicama da povedu 6:5. Sestre Dora i Larissa Kalaus te Andrea Šimara vukle su Lokomotivu u tom razdoblju. Kad su se priključile Tena Japundža i Kristina Prkačin, Murvica se našla u velikim problemima. Na predahu je zaostajala pet pogodaka (19:14).

U nastavku je sastav iz Crikvenice pokušao u ranoj fazi stisnuti Lokomotivu. U jednom trenutku je stigao do minus dva (20:18), i tu je stao. Lokomotiva je dvaput serijom 3:0, i dvaput serijom 2:0, u 47. otišla na plus sedam i tu je priči bio kraj. Zanimljivo je spomenuti da su Rea Jelenović (10) i Silvija Masnić (7), postigle 17 od 23 pogotka Murvice. Ili još bolje u drugom dijelu samo se Petra Filipović jedanput uz njih upisala u strijelce. Kod Lokomotive po šest pogodaka Dore Kalaus i Tene Japundže.

  1. HRL ZA ŽENE: 26 KOLO
    LOKOMOTIVA ZAGREB – MURVICA 32:23
Prethodni članakInformacije u vezi upisa u sportske razrede srednje škole
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga za ostanak: Gorica preuzela vrh ljestvice