HRS: Završen Kamp HRS-a u Zadru za 2021. godinu

320

Nakon 24 dana treniranja, igranja utakmica i druženja završio je Kamp HRS-a na kojem je sudjelovalo 400 djevojaka i mladića te 30 trenerica i trenera koji su podijelili svoje rukometno znanje i iskustvo. Zahvaljujemo se svima na povjerenju, koje ste nam ukazali i veselimo se druženju i treninzima u 2022. godini.

Treninge je vodilo 30 trenerica i trenera koji su budno motrili na sve sudionike Kampa i vrijedno prenosili svoja rukometna znanja na njih. Vrijeme je bilo odlično pa su sva djeca mogla uživati u svakodnevnom kupanju na obližnjoj plaži. Nakon toga, mogli su u večernjim satima gledati utakmice ili filmove u dvorani putem projektora ili na vanjskom igralištu uz HI Hostel vježbati novostečena rukometna znanja. Jednom tjedno, prošetali su gradom Zadrom i upoznavali njegove kulturne znamenitosti i uživali u sladoledu.

Izbornik muške seniorske reprezentacije Hrvoje Horvat, posjetio je sudionike Kampa, dok je u ženskom dijelu, sudionice Kampa posjetila jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, naša reprezentativka Nikolina Zadravec.

Zahvaljujemo svima na povjerenju koje ste nam ukazali te se veselimo novim turnusima, treninzima i druženjima sljedeće godine!

Vaš Kamp HRS-a

Prethodni članakEHF Europska liga (M): Nexe bez pozivnice, kreće sa Sesvetama i Porečom od prvog kola kvalifikacija
Sljedeći članakJuniorke – W19 EHF EURO: Poraz od Mađarske, slijedi borba za poredak od 5. – 8. mjesta