Paket24 Premijer liga – Liga B: Sesvetama novi bodovi u gostima

650

Rukometaši Sesveta su nakon pobjede u prvom kolu Paket24 Premijer lige – lige B, u Rijeci, slavili na novom gostovanju. U Trogiru su pobijedili istoimenog novog premijerligaša 21:25 i pokazali da su s pravom jedan od kandidata za sam vrh.

Pomalo nervozno i u grču počeli su domaći susret. Sesvete su to iskoristile i već nakon osam minuta igre, vodili su 1:4. Ali, Trogirani su brzo odgovorili i deset minuta kasnije već su bili na samo pogodak zaostatka. Iskusniji gosti ipak su nešto bolji u završnici prvog dijela pa na predah nose tri pogotka prednosti (11:14).

Veliku i zanimljivu borbu vidjeli smo u nastavku. Sastav Silvija Ivandije udvostručio je razliku u 43. minuti. I mnogi su pomislili, riješio pitanje osvajanja bodova. Ali, domaći uspijevaju u samo osam minuta napraviti niz od 6:1 i sedam minuta prije kraja stići na minus jedan (19:20). U tijesnoj završnici, bolje su se ipak snašli gosti i na kraju slavili 21:25. Luka Baković imao je 11 obrana. Prvi strijelac Trogira bio je Roko Trivković sa šest pogodaka. Kod Sesveta, isti učinak imao je Daniel Vusić. Gostujući vratari ukupno 12 obrana: Stipe Purić 9, Filip Perić 3.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 2. KOLO
TROGIR – SESVETE 21:25

Prethodni članakDELO EHF Liga prvakinja: Jedno poluvrijeme nije bilo dovoljno za Podravku
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga A: PPD Zagreb rutinski, Karlovac i Dubrava misle ozbiljno