Paket24 Premijer liga – liga B: Prvi bodovi Trogira

583

Treći nastup i treća sreća za novog premijerligaša iz Trogira koji je u 3. kolu Paket24 Premijer lige – lige B pobijedio Dubrovnik RKHM 25:30 i tako iza sebe na ljestvici ostavio Bjelovar i današnjeg domaćina.  

Domaćin je imao samo jedno početno vodstvo. Trogir se predstavio u odličnom izdanju. Izuzetno čvrsto, agresivno u obrani, s puno kontakta koji nije odgovarao Dubrovčanima. Nije stoga čudno da su gosti već nakon nepunih 20. minuta bili u zaostatku od čak šest pogodaka. Trogir je najjužnijem premijerligašu uspio zabiti 17 pogodaka u prvih 30. minuta, a pri tome su primili samo 12.

U nastavku smo vidjeli malo bolje izdanje sastava Vlade Šole. Dugo se igralo pogodak za pogodak. Prednost gostiju bila je četiri ili pet pogodaka. Ali, Dubrovčani se nikako nisu uspjeli spustiti ispod toga. Kad je Trogir u 48. pobjegao na plus šest (21:27), čini se da je nestala svaka nada Dubrovnika da bi mogli do prvih bodova. Manjak rotacije i umor su učinili svoje tako da je domaćin u posljednjih deset minuta postigao samo dva pogotka.

S devet pogodaka pobjednički sastav predvodio je Tomislav Radnić. Sedam je pak, dao Marin Babić. Kod domaćina ponovno daleko najbolji Nedjeljko Jurković s deset pogodaka. Dubrovački vratari imali su samo tri obrane.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 3. KOLO
DUBROVNIK RKHM – TRGIR 25:30

Prethodni članakRukometna poslastica u derbiju #premijerka 3. kola | Bjelovar vs Varaždin | Paket24 Premijer liga
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Izjave nakon 3. kola