1. HRL – Žene: Lokomotiva nastavila pobjednički niz

345

U prvom susretu 7. kola 1. hrvatske rukometne lige za žene, Lokomotiva Zagreb  pobijedila je Zrinski Čakovec 31:21. Sva neizvjesnost oko pobjednika riješena je već nakon prvog poluvremena. 

Lokosice su od starta krenule punim gasom i vrlo lako došle do velike prednosti već nakon prvih 15. minuta (9:4). Zrinski je u prvih 30. minuta postigao samo šest pogodaka. To je najbolja potvrda kakva je bila obrana Lokomotive, odnosno njezine vratarke. Pri tome su rukometašice Nenada Šoštarića postigle čak 20 pogodaka. Zabijala je Lokomotiva u serijama: jedanput pet u nizu, dvaput po četiri te jednom tri. S druge strane, sastav Gorana Mrđena nije uspio povezati dva pogotka zaredom u cijelom prvom poluvremenu.

U drugom dijelu je Lokomotiva kombinirala sastav pa je to rezultatski gledano bila ravnopravnija utakmica. Zrinskice su se malo opustile pa su na kraju došle do podnošljivog poraza s obzirom na to kako su izgledale u prvom dijelu. I dobile su drugo poluvrijeme 11:15.

Vratarke Lokomotive imale su 19 obrana: Lucija Bešen 12, Lena Ivančok 7. Najbolji strijelac bila je Stela Posavec s osam pogodaka. Prvo ime u redovima poraženih Gabriela Gudelj sa sedam pogodaka.

1. HRL ZA ŽENE: 7. KOLO
LOKOMOTIVA ZAGREB – ZRINSKI ČAKOVEC 31:21

Prethodni članak1. HRL – Žene: Može li netko iznenaditi domaćine?
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga A: PPD Zagrebu pripao gradski derbi