1. HRL – Žene: Izjave nakon susreta Podravke Vegete i Trogira

186

Sjajno je bilo predstavljanje novog-straog trenera Podravke Vegete. I bez nekoliko udarnih snaga koje su čuvane za Ligu prvaka, Trogir 58 teško je nastradao u Koprivnici. Uz sve to, nove prvoligašlke minute, obrane i pogotke upisale su mlade snage Nika Galinec, Sara Strugar, Tena Megerle.

Evo reakcija iz domaćih redova:

Goran Mrđen, trener RK Podravka Vegete:
”Sigurno je da smo kvalitetniji od Trogira, a u životu sam bio i na jednoj i na drugoj strani pa znam i kako je na onoj strani kad ti zabijaju golove. Mi sada trebamo samopouzdanje i moramo se vratiti. Cilj je bio da se vratimo kroz obranu, da se postavimo kao da je ispred nas Borussija i da na taj način tražimo odgovornost i sustav.”

Dijana Mugoša, igračica RK Podravkja Vegete:
“Lagana pobjeda. Na to smo se i spremali pa su u današnjoj utakmici dobili više prostora brzi igrači, posebno krila, a svoju su važnu ulogu imale i kružne napadačice. Mislim da smo prilike dobro iskoristile, u prvom poluvremenu smo igrale dobru obranu, a iako smo u drugom poluvremenu smanjili intenzitet bio je cilj da priliku dobiju i mlađe igračice te su tu priliku i opravdale.”

Prethodni članak1. HRL – Žene: Nova visoka pobjeda Podravke Vegete
Sljedeći članakNenadu Šoštariću godišnja nagrada “Franjo Bučar“