EHF: Prvi modul Master tečaja u siječnju 2022. godine

656

Europska rukometna federacija će tijekom EHF EURO 2022. za muškarce organizirati 1. Modul Master tečaja EHF u Budimpešti, Mađarska, od 13. do 19. siječnja 2022. godine. Tečaj će se sastojati od tri faze (modula) i dostupan je svim trenerima zemalja potpisnica Konvencije RINCK na razini 3 obrazovanja (CRO “A” licenca ili III nivo). Razina obrazovanja treba biti potvrđena od strane članice Federacije

“RINCK” konvencija EHF Master Coach tečaj – Modul 1:

Prvi modul održati će se na muškom EHF EURO 2022. u Budimpešti / HUN od 13.– 19. siječnja 2022. Specifične rukometne teme s naglaskom na analizu, vodstvo i menadžment kao i teoriju coachinga izlagat će EHF predavači teoretski i praktično.

“RINCK” konvencija EHF Master Coach tečaj – Modul 2:

Drugi modul tečaja planira se održati u srpnju 2022. u Portu, Portugal. Ovaj dio će se usredotočiti na individualizaciju poput golmana, fizičke pripreme, mentalne priprema, prevencija, kao i komunikacija i novi trendovi u treniranju.

“RINCK” konvencija EHF Master Coach tečaj – Modul 3:

Treći dio planiran je za vrijeme EURO-a za žene u Ljubljani (Slovenija) u prosincu 2022. Glavni sadržaji su taktički pristup analizi utakmice i obrani teza sudionika.

Između prvog, drugog i trećeg dijela tečaja polaznici će morati odraditi nekoliko zadataka komuniciranih tijekom 1. i 2. modula. Tijekom trećeg dijela tečaja izložit će i braniti svoju tezu.

Nakon toga, svi sudionici će dobiti diplomu “EHF Master Coach” i najvišu EHF licencu za trenere, EHF “PRO Licence.

Preuzmite dokumente:

Prethodni članakKako je igrati sa starijim kolegama? | Marin Lisac i Dominik Kuzmanović | SENIORI vs JUNIORI
Sljedeći članakKadeti: Gledajte utakmice iz Francuske UŽIVO