Paket24 Premijer liga – Liga A: PPD Zagreb s pobjedom iz Gorice

329

U prvom susretu 9. kola Paket24 Premijer lige – Lige A, rukometaši PPD Zagreba pobijedili su Goricu 23:32 i pobjegli im osam bodova na vrhu ljestvice.

Vrlo odlučno Zagrebaši su ušli u derbi kola. I već nakon 15-tak minuta imali četiri pogotka razlike (3:7). Gorica se jako mučila s obranom hrvatskog prvaka. Zbog manjih ozljeda u redovima PPD Zagreba nije bilo Marina Šipića i Davida Mandića, ali vrijedi zabilježiti da je u zapisniku nakon dugo vremena bio Matej Hrstić. Premda nije uspio realizirati dva sedmerca, Ivan Čupić bio je jako razigran i glavni strijelac Plinara u prvom poluvremenu koje je završeno vodstvom Zagreba 10:14.

Kao i obično kad su u pitanju susreti u Paket24 Premijer ligi, trener PPD-a Ivica Obrvan puno je rotirao, odmarao one najiskusnije, i nudio priliku svojoj mladosti da stekne neophodno iskustvo. Gorica se hrabro držala sve do sredine drugog dijela kad je bila na minus tri (16:19). Onda stiže jedna velika serija Zagrebaša od pet pogodaka zaredom i pitanje pobjednika bilo je riješeno. Sa šest pogodaka Hrvoje Ceković bio je najbolji u redovima domaćina. Kod PPD-a po pet pogodaka Vlado Matanović i Valentino Ravnić. 

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA A: 9. KOLO
GORICA – PPD ZAGREB  23:32

 

Prethodni članakPaket24 Premijer liga: Derbi kola u Gorici, Zamet testira Nexe
Sljedeći članak1. HRL – Žene: Najava 10. kola