1. HRL – Žene: Europski nastupi i korona složili raspored

294

Nastupi Podravke Vegete u EHF DELO Ligi prvakinja, koja je unaprijed odigrala svoj susret 11. kola, odnosno Lokomotive Zagreb u EHF Europskoj ligi te korona, prorijedili su 11. kolo prve hrvatske rukometne lige za žene.  Čak tri susreta tako su odgođena. Šteta, jer to je posljednje kolo prije velike stanke zbog Svjetskog prvenstva.

Na teren će tako u subotu Umag i Trešnjevka, odnosno Zelina i Koka, a u nedjelju Split 2010 i Osijek. Dva od tri domaćina su ulozi su favorita, ali ostaje da vidimo hoće li to i potvrditi na terenu. Istu ulogu ima i varaždinski sastav protiv Zeline.

Evo nekih razmišljanja trenera i igračica uoči 11. kola:
ZELINA – KOKA
20.11.2021., 20:00h, SD Zelina
Zoran Jeftić, trener Koke:
„Trebamo samo potvrditi svoju dobru formu posljednjih par kola. Naravno da smo mi favoriti, trebamo to odraditi i onda ići na zasluženi odmor jer nas čeka jako puno posla za sljedeći dio sezone“.

Ivana Dežić, igračica Koke:
Definitivno idemo po pobjedu i dva boda pogotovo nakon ovog pozitivnog niza. Zadnja nam je to utakmica u kalendarskoj godini. Najavljujemo pobjedu i dva boda, ali ne možemo ući opušteno u utakmicu. Moramo se dobro pripremiti i biti spremni jer su na domaćem terenu, nemaju bodove i igraju bez opterećenja kao što se vidjelo u zadnjoj utakmici protiv Zrinskog gdje su izgubili samo 6 golova razlike. Makar nije bilo neizvjesnosti u tom susretu, ne može ih se samo tako olako shvatiti i naravno da idemo s punim angažmanom po dva boda“.

Prethodni članakPaket24 Premijer liga: U tri dana igra se kompletno 10. kolo
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga – Liga B: Varaždin bolji od Bjelovara