Paket24 Premijer liga – Liga B: Varaždin bolji od Bjelovara

506

U prvom susretu 10. kola Paket24 Premijer lige – Lige B, rukometaši Varaždina 1930 pobijedili su Bjelovar 36:27 i tako ih za bod pretekli na ljestvici, uz jedan susret manje.

Domaćin je imao odlično otvaranje. Vrlo rano poveli su 4:1. Bjelovar nikako nije uspio povezati nekoliko pogodaka za redom, pa je njihov zaostatak vrlo brzo narastao najprije na četiri, a zatim i pet pogodaka. Tako je bilo i na kraju prvog poluvremena koje je Varaždin 1930 dobio 16:11.

Momčad Emersona Žnidarića koji je Varaždin preuzeo prije dvadesetak dana, nastavila je u istom ritmu i u drugom dijelu. Pogađala je gotovo sa svih pozicija pa je Bjelovar već sredinom nastavka bio na minus deset (25:15). Nakon serije od 5:0, Varaždin je imao i plus 13, što je ujedno bila i najveća prednost u susretu. Tek s malim opuštanjem domaćina u završnici, Bjelovar je uspio spustiti svoj zaostatak ispod deset razlike.

Fabijan Grubišić s deset pogodaka bio je najefikasniji u domaćim redovima. Jurica Vidaček je dodao šest. Kod Bjelovara šest pogodaka Vanje Šehića.

PAKET24 PREMIJER LIGA – LIGA B: 10. KOLO
VARAŽDIN 1930 – BJELOVAR 36:27

 

Prethodni članak1. HRL – Žene: Europski nastupi i korona složili raspored
Sljedeći članakDELO EHF Liga prvakinja: Oslabljena Podravka Vegeta doživjela novi poraz