1. HRL – Žene: Izjave nakon 11. kola

283

Novi prvoligaši Zelina i Trešnjevka nisu mogli do bodova protiv iskusnijih i kvalitetnijih sastava Koke i Umaga. Tako je Zelina i nakon jedanaest kola ostala jedina na začelju bez boda. Trešnjevka je pak, s dvije pobjede na 12. mjestu.

Evo nekih reakcija trenera i igračica nakon susreta 11. kola:

ZELINA – KOKA 19:25
Sandra Novak
, trenerica Zeline:
“Čestitam ekipi Koke na pobjedi. Ponovno kao i u par zadnjih minuta smo konkurentni tih nekih 45 minuta i nakon toga padnemo u tu jednu crnu rupu, neovisno u kojem dijelu utakmice se to radi. Za sada očito da imamo koncentracije i za provoditi u igri ono što radimo na treningu, 45 minuta, no to je nedovoljno da bi bili konkurentni prema ostalim ekipama. Imamo dva mjeseca da se pripremimo, posložimo, presložimo i nadam se da ćemo dići igru na višu razinu i ostati u prvoligaškom društvu.”

Zoran Jeftić, trener Koke:
Čestitam curama na pobjedi. Vidjelo se da smo unaprijed upisali dva boda, to je uvijek kontra objektivno, mučili smo se veći dio utakmice, nismo se kretali, nismo imali tranziciju, obrana je štekala. Idemo na zasluženi odmor, čeka nas puno posla i još jednom čestitke curama“.

 

Prethodni članak1. HRL – Žene: Očekivane pobjede Umaga i Koke i slavlje Splita
Sljedeći članakPaket24 Premijer liga: Izjave nakon 10. kola