Paket24 Premijer liga – Liga A: Novi bodovi PPD Zagreba u Poreču

740

U prvom susretu 11. kola Paket24 Premijer lige – Lige A, rukometaši PPD Zagreba pobijedili su Poreč 27:22, i zadržali stopostotni niz. To je najmanja razlika s kojom je PPD Zagreb pobijedio nekog u Paket24 Premijer ligi ove sezone.  

Premda je hrvatski prvak u Poreč stigao bez nekoliko udarnih igrača, PPD Zagreb je silovito otvorio susret. Za manje od sedam minuta, imali su gosti 0:3. Ipak, tri minute poslije domaćin je bio na samo minus jedan (3:4). Zagrebaši su ključnu razliku napravili i od 17. do 21. minute kada su postigli tri pogotka zaredom i otišli na plus pet, 6:11. Ta je razlika bila i na kraju prvog dijela 9:14.

U otvaranju drugog poluvremena, PPD je svoju prednost s dva pogotka u nizu digao na sedam razlike. Domaćin je ipak odbio potpisati predaju. Serijom 4:1 nakon deset minuta igre u nastavku stigli su na sasvim prihvatljivih minus četiri 14:18. Onda je kvaliteta „Plinara“ došla do izražaja i na ulasku u posljednjih deset minuta, Zagreb je imao šest razlike, a to je značilo samo jedno, rutinsko privođenje susreta kraju.

Sa sedam pogodaka Lucijan Krajcar bio je najbolji u domaćim redovima. Kod PPD Zagreba isto toliko Davor Ćavar uz stopostotni učinak.

PAKET24 PREMIJER LIGA: 11.KOLO
POREČ – PPD ZAGREB 22:27

Prethodni članakIzborniku Nenadu Šoštariću Državna nagrada “Franjo Bučar“
Sljedeći članakFantastičan pogodak Ćamile Mičijević preko slovenske obrane | CROvsSLO